Izjava Gordane Džehverović
Svet

January 23, 2023 10:15

By

Horor u porodici: Džehverovićku hteli da smeste u ludnicu iz samo jednog razloga

Gordana Džehverović preživela porodičnu dramu

Bivša zadrugarka, Gordana Džehverović, u narodu poznatija kao mama Džehva, nedavno je progovorila o svojoj prošlosti i otkrila brojne nepoznate stvari. Između ostalog Goca je ispričala sve detalje porodičnog horora koji je preživela.

Pročitajte: Gordana Džehverović ne krije sreću što će postati baba: Dugo sam ovo čekala VIDEO 

Bojan Vuković

– Kad smo izašli iz kuće iz Kačareva, kad su moje sestre htele da me pošalju u Kovin u ludnicu, rekla sam im: “Evo vam ga na”! Otišli smo na stan u Pančevu, nije nam bilo lako. Moje dve sestre i dva zeta su u više navrata hteli da moju majku proglase neuračunljivom. Mama je bila nepokretna ali je bila svesna. Pakao je bio sve vreme, dok je bila živa i do kraja prošle godine kad se završilo suđenje. Htela je da ostavi kuću meni, ali su osporavali, tužila je svoje ćerke i tu nastaje pakao. Moja sestra je prepisala sve mužu kako bi bio okidač naše porodične tragedije, bio je mozak tih operacija kako će da se tuži, šta će da mi se radi, kako da mene uništi – iskrena je bila Goca.

Pročitajte: Gordana Džehverović oplela po poznatima, potkačila i Cecu Ražnatović

Bojan Vuković

Na pitanje da li bi ikada oprostila sestrama, Goca je bila izričito jasna.

– Nema šanse. Hrišćanski je oprostiti, ja sam oprostila, ali nikada ne bih sela više s njima. Bolno je, uplele su i moju decu Savu i Teodoru. Roditelji ti rode nekad neprijatelje. Sada kada je završeno mislim da ih savest peče kad shvate šta su uradile. Mrzele su me, samo su smišljale, to je bilo suđenje za suđenjem, nije normalno šta su sve radile. Rana je zacenila ali ožiljak je ostao – izjavila je majka Teodore Džehverović u emisiji Pretres.

IZVOR: HYPE

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES