Dijeta Slađe Alegro
Svet

22 Januara, 2023 16:15

Dnevno pojede 300 grama čokolade a smršala je 30 kilograma: Ovo je dijeta Slađe Alegro

Dijeta Slađe Alegro je idealna za sve

Slađa Alegro ostvarila se ulozi majke jedne male Mile pre skoro pet godina. Nakon duge borbe za potomstvo, naslednica je došla u junu 2018. godine, a popularna pevačica je na porođaj otišla sa 82 kilograma, što je najveća kilaža koju je Slađa tokom života imala. Kako je i sama otkrila tokom trudnoće se opustila i uživala u svemu te nije vodila računa o ishrani.

Pročitajte: Umro je i deo nje se izgubio u trenu – Slađa Alegro doživela veliku tragediju, otišao je muškarac njenih snova

Dijeta Slađe Alegro

Foto: Instagram

– Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne „fast fud“ obroke, a to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati – rekla je Slađa za „Informer“ i dodala da se baš pomučila da povrati mladalačku figuru:

– Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.

Slađa je smršala 30 kilograma i sada ima 52 kilograma. Dijeta Slađe Alegro i vežbanje ključne su stavke u tome što je pevačica uspela da vrati nekadašnju liniju, a zahvalna je i suprugu Zoranu na podršci.

Pročitajte: Dugo ga je skrivala, a sad je otkriveno i zašto – Evo ko je suprug Slađe Alegro i čime se bavi

Foto: ATA images

– Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju – objašnjava pevačica.

Jelovnik Slađe Alegro, prema pisanju pomenutog lista, sada izgleda ovako:

DORUČAK: Sendvič sa ćurećim prsima i čaj.

RUČAK: Piletina sa salatom.

VEČERA: Riba sa grilovanim povrćem.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Instagram