Stanje Saše Kovačevića
Svet

May 22, 2023 13:00

By

Drama u porodičnom domu: Nove informacije o zdravstvenom stanju Saše Kovačevića uzrujale pevača

Stanje Saše Kovačevića zabrinulo porodicu i prijatelje i samog pevača

Saša Kovačević koji je u subotu hitno primljen u Urgentni centar, otišao je kući, ali sa preporukom da se javi za nekoliko dana. Pevačevo zdravstveno stanje i dalje nije sjajno i zahteva konstantno praćenje.

Pročitajte Oduvek sam želeo da budem tata – Saša Kovačević obelodanio prelepe vesti, porodica zbog očinstva nikad srećnija FOTO

Stanje Saše Kovačevića

Foto: ATA images

– Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu – kaže blizak prijatelj za Kurir.

Pročitajte Saša Kovačević se izobličio – Preterao sa plastičnim operacijama, ima iste jagodice kao Maja Marinković FOTO

Stanje Saše Kovačevića

ATA images

Podsetimo, pevač je prvog dana vikenda u zdravstvenu ustanovu došao vidno malaksao. Nakon provere krvne slike lekari su konstatovali da rezultati nisu sjajni.

– Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao – ispričao je naš izvor sa lica mesta u subotu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images