Ishrana Saše Kovačevića svet novine svet portal
Svet

May 20, 2023 20:00

By

Stanje je veoma loše: Saša Kovačević hitno primljen u Urgentni centar, otkazao sutrašnji koncert

Zdravstveno stanje Saše Kovačevića naglo pogršano

Pevač Saša Kovačević u svojoj karijeri dugoj nepune dve decenije nastupao je gotovo svuda, a svakom novom koncertu raduje se kao da je prvi. Vredno se pripremao za sutrašnji spektakl koji je trebalo da se održi u Inđiji, međutim viša sila sprečiće ga da u glas peva svoje najveće hitove sa publikom.

Pročitajte: Saša Kovačević se izobličio – Preterao sa plastičnim operacijama, ima iste jagodice kao Maja Marinković FOTO

Zdravstveno stanje Saše Kovačevića

Foto: ATA images

Kako prenose beogradski mediji, pevač je danas hitno primljen u Urgentni centar zbog narušenog zdravlja. Naime, pevač je malaksao došao bolnicu, a rezltati krvne slike mu nisu baš najbolji, osim toga na društvenim mrežama se pojavila informacija da je njegov koncert koji je bio zakazan za 21. maj otkazan upravo zbog bolesti pevača.

Pročitajte: Oduvek sam želeo da budem tata – Saša Kovačević obelodanio prelepe vesti, porodica zbog očinstva nikad srećnija FOTO

Zdravstveno stanje Saše Kovačevića

Zdravstveno stanje Saše Kovačevića prate lekari iz trenutka u trenutak, a ne zna se da li će miljenik ženske populacije biti zadržan na lečenju ili će se javiti od ponedeljka izabranom lekaru.

– Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao – priča izvor sa lica mesta, a prenosi “Kurir”.

Pročitajte: Saša Kovaćević PRIVEDEN u inostranstvu – Zbog ovoga je SATIMA bio zatvoren

Zdravstveno stanje Saše Kovačevića

Ata images

Uz njega je sve vreme njegova dugogodišnja izabranica, Zorana Tasovac o kojoj je nedavno govorio u superlativu potvrdivši da ima u planu da uskoro izgovore sudbonosno “da”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images