Zdravlje Lepe Brene
Svet

February 24, 2023 14:30

By

Stanje ozbiljno: Lepa Brena primljena u bolnicu, na licu joj se vidi da je bolesna FOTO

Zdravlje Lepe Brene sada je pod kontrolom

Pevačka diva Lepa Brena danas je primljena na jednu privatnu kliniku u Beogradu, gde je imala zakazan pregled.

Pročitajte: Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Ata images

U trenutku dok se čeka da iz bolnice izađe supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, Brena je naišla na paparace ispred klinike i iznenadila se.Pozdravila je fotoreportere, kratko se našalila sa njima i uputila se ka šalteru.

Kako se saznaje, Brena ima problem sa nogom, zbog čega je otišla na pregled.

Ranije je zdravlje Lepe Brene bilo mnogo lošije pa se i po licu moglo videti da se diva ne oseća dobro. Sada je sve drugačije jer supruga Bobe Živojinovića izgleda nikad bolje.

Pročitajte: Zaledićete se – Lepa Brena i Ceca konačno na stolici istine, mračna tajna isplivala na površinu

ATA images

– Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lepo i zdravo osećam – rekla je Brena u emisiji “Zvezde Granda Specijal”, a onda otkrila šta svakog dana nosi u tašni:

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

ATA images

– Ceo život nosim rezervne čarape, telefon, neseser. Ovde ima svašta, nosim parfem, kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu i nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, a to su vitamini. Koristim ih kada imam koncert ili imam neki naporan dan. Redovno pijem sve te vitamine jer mi omogućavaju da budem zdrava, ali imam i lek koji mi pomaže kada se prejedem. Nosim još i homeopatske kapi, kada sam jako nervozna ili se iznerviram prsnem ih ispod jezika – istakla je pevačica nedavno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images