Pevačice bez šminke
Svet

January 30, 2023 12:45

By

Zaledićete se: Lepa Brena i Ceca konačno na stolici istine, mračna tajna isplivala na površinu

Odnos Lepe Brene i Cece još uvek je misterija za javnost 

Dugo godina se priča kako se Svetlana Ceca Ražnatović i Lepa Brena ne mirišu, a kao razlozi navodile su se razne priče od kojih su neke baš mračne i teške.

Pročitajte: Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Ata images

Još je pokojni Milovan Ilić Minimaks jednom u emisiji pitao Cecu da li je istina da je Brena ne podnosi, ali Ceca je to demantovala.

– Jednom rečju to ne treba ni upoređivati. Drugo, ja imam tek 23 godine i tek imam vremena za moje uspehe, još veće uspehe, ja se ne zadovoljavam ovim što sam postigla jer mislim da mnogo više mogu. Moj maksimum tek prestoji! Drugo, ja ne mislim da mene Brena ne podnosi, čak ja jako poštujem Brenu i ovim putem je pozdravljam. Sa svim mojim koleginicama imam sjajan odnos, kolegijalan – rekla je tada Ceca.

Pročitajte: Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

Ceca Ražnatović

ATA images

Ipak, njih dve su nastavile da se uspešno izbegavaju, pa Brena nije bila pozivana na Cecina slavlja, a ni Ceca nije bila na spisku zavanica za svadbu Aleksandre i Filipa.

Pritom, Ceca je postala član žirija Zvezda Granda tek kada je Brena napustila firmu. Pričalo se i da su njih dve pre šest godina trebalo da gostuju zajedno u emisiji Siniše Medića, ali je Ceca u poslednjem trenutku otkazala
dolazak.

Pročitajte: Devedesete su se vratile – Ceca Ražnatović u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji FOTO

Foto: Rajko Ristić

Ali, izgleda da se sada nešto ipak dešava i da odnosi lagano otopljavaju.

– Kao da postoje neki signali dobre volje sa Cecine strane. Pevačica je prvo u svom šou programu ugostila Breninu snajku Aleksandru Prijović i predstavila je kao blisku prijateljicu i ishvalila samo tako, a onda je nedavno objavljen i video na društvenim mrežama gde se vidi i čuje kako Cecin unuk Željko peva pesmu Mile voli disko. Zaista čudno, unuk ne peva Cecine pesme, a peva Breninu i oni to još kače na mreže. I Anastasija u svakom intervjuu kada je pitaju, ističe kako pored maminih pesama jako voli Brenine i smatra da su njih dve najveće zvezde. Čak je Aleksandra sa Anastasijom nekoliko puta bila i u noćnom izlasku –  kaže naš izvor i dodaje da za sada sa Brenine strane nema reakcija i da ona možda nije spremna da bez čvrstih dokaza da je Ceca oklevetana, tek tako pređe preko priča iz prošlosti koje su joj nanele mnogo bola.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images