Ljubav Brene i Bobe
Svet

October 19, 2022 21:08

By

Brena vodi dvostruki život: Pevačicina dugogodišnja tajna tek sad isplivala u javnost

Brenin dvostruki život iznenadiće njenu publiku

Najveća jugoslovenska zvezda, Lepa Brena, već četiri decenije opstaje u samom vrhu muzičke scene.

Iako su iza nje brojni albumi, koncerti, filmovi i snimljene emisije, njena energija je potpuno ista kao i nekad, osamedesetih godina, kada je žarila i palila bivšom Jugoslavijom.

Zbog toga malo ko veruje da pevačica sutra puni šezdeset i dve godine. No, ona prolaznosti vremena ne pridaje veliki značaj.

Pročitajte: Lepa Brena uz ovakav način ishrane godinama izgleda savršeno – Jedna namirnica je neizostavna 

Ata images

– Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastojaće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam jer sam svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još uvek realno i racionalno razmišljam o životu i uživam u postignutim ciljevima koje sam sebi postavila. Srećna sam kad moja deca realizuju svoje ciljeve i kad sve ide svojim normalnim tokom. Srećna sam i kad Boba i ja imamo naše planove – rekla je Brena za Story, pa dodala:

– Funkcionišem po sistemu da pevam, ali i da za pojas zadenem. Radim, a onda postoji i razlog da se radujem godišnjem odmoru. Inače, nisam ljubitelj svojih rođendana, više volim tuđe i dečje rođendane. Jedino mesto na kojem volim da sam u centru pažnje su moji koncerti, sve drugo mi je previše. Zato volim da moja slavlja budu što mirnija, bez pompe i ludnice. Više nemam potrebu za tim. Zato ovaj rođendan proslavljam sa Bobom uz lep ručak i fantastično vino. Godine mi lepo stoje, srećna sam.

Pročitajte: Brak nije zatvor, shvatila sam to tek na kraju – Lepa Brena nikad iskrenije o svom najvećem hendikepu 

Ata images

– Boba i ja smo dobar privatni i poslovni tandem. Spojila nas je velika ljubav, a posle se pokazalo da smo kreativni, svako na svoj način. Veoma je važno da smo podrška jedno drugom, i u dobru i u zlu. Lako je kada je sve dobro i ide glatko, bitno je da supružnici budu podrška kada postoje komplikovane i teške životne situacije.

Brenin dvostruki život

Pevačica je u intervjuu za magazin Story otkrila i koliko joj je bilo teško da napravi balans između privatnog i javnog života.

Pročitajte: Brena na ivici suza priznala – Usamljena sam, nedostaje mi porodica, otići ću iz kuće da ne gledam te prazne sobe

Ata images

– Kada ste u šou-biznisu, privatni život previše je izložen javnosti. Bitno je za svaku javnu ličnost, posebno za žene, odrediti meru koliko će publika znati o vašoj intimi. Ukoliko je nemate, prelaze se granice respekta koji publika treba da ima prema vama. Putem medija smo prisutni u domovima publike, ali niko nije dobio VIP kartu za ulazak u naš privatni život. Striktna sam u razdvajanju Lepe Brene od mene. Ona je nešto što sam stvarala 40 godina, srećna sam što postoji moj alter ego – osoba koja ima život na sceni, koja pripada svima i koja sve voli. Kada završim s nastupom, više nemam snage ni energije. Tada mi je važno da se povučem i resetujem, potreban mi je mir. Kraj mene je osoba koja mi je kompatibilna u svemu. Potrebno je veliko razumevanje i poverenje, jer posao traži da se predam publici. Bez obzira na to koliko ste jaki, treba vam neko ko je jači od vas – onda možete da budete nežni i slabi – priznala je Brena.

 

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES