Svet

December 18, 2021 13:00

By

Brena RAZOČARALA Džejevu porodicu? Ovo od nje nisu očekivali!

Pre dve nedelje navršilo se godinu dana otkako je legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo.

Brena razočarala Džejevu porodicu, a bili su baš dobri!

I dok je na sahrani bilo puno pripadnika estradne scene, godinu dana kasnije, u Aleji zaslužnih građana, pojavilo se samo njih troje, i to Vanesa Šokčić, Zlata Petrović i Mina Kostić. Ćerka Marija, koja je najavljivala da će krenuti očevim stopama, na dan pomena objavila je svoju prvu pesmu, iako su svi prognozirali da će se to desiti mnogo ranije.


Mislim da su i Marija, ali i ostatak porodice razočarani u kolege njenog oca. Posle Džejeve smrti, svi su obećavali kako će se njegovoj deci naći za sve što treba, razni muzički magovi su nudili pomoć u smislu saradnje i pomoći u karijeri Mariji, za koju kažu da je veliki talent, međutim, ništa od toga se nije desilo. Pa i na sam pomen došlo je troje, četvoro kolega. Jeste porodica obavestila one najbliže, ali svako ko je želeo, mogao je da se raspita i dođe. Pa, i vi mediji ste pisali o tome, nije pomen bio neka tajna, pa da ljudi ne znaju. Ali, to je nažalost tako. Iznenađeni smo što mu čak ni Brena na bilo koji način nije odala počast. Ipak su dugo sarađivali, bio joj je u filmu, snimali su duete.

Na Grandovim novogodišnjim slavljima uvek je bio među glavnima. Mogla je da pošalje cveće, oglasi se, bilo šta. Čak ni na Instagramu, koji je svima postao neka vrsta oglasno-informativne table, ništa nije postavila, a bili su baš dobri. Mariji je bilo krivo, rekla mi je: “Svi su zaboravila na moga oca”. Ali dobro, svako je krojač svog života. Marija će uskoro za pesmu da objavi i spot, Rale je uradio numeru, tako da će sigurno da dobije prostor koji zaslužuje – ispričao nam je izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE/PRINTSCREEN