Scandal

15 Decembra, 2021 21:00

ŠOK! Goca Božinovska i Zlata Petrović PIJANE IGRALE ispred Skupštine!

Goca Božinovska i Zlata Petrović su najbolje prijateljice godinama, a prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrile su detalje iz prošlosti koji su mnoge doveli do suza.

Goca Božinovska i Zlata Petrović nerazdvojne decenijama!

Naime, popularne pevačice su se u emisiji „Amidži šou” prisetile anegdota koje su zajedno doživele, a svojim pričama nasmejale su sve u studiju.

Mi smo uživale u vašim godinama. Uživajte trista na sat, nema tih godina, one se više ne vraćaju. Trista na sat se živelo, skromno, fino, ali živelo se – počela je Zlata, a potom dodala da je Božinovska uvek važila za lepšu u društvu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Petrovic (@zlataa_petrovic)

A moja Gordana, ceo život žena violina. A ja za njom kao patuljak ceo život. Ona sedi pored jednog čoveka, kao sardine smo napakovani. I ona s njim priča i smeška se. Nije prošlo pola sata, ona mene za ruku i kaže: “Bežimo!“ Kaže: “Ovaj neki ludak, svašta će da nam radi!“ Ja kažem: „Ma sedi, bre“, glumim heroja. On ode u ve-ce i ona me uhvati za ruku i mi bežimo, jedva se izvlačimo, a kada ga je ugledala ispred toaleta, viknula je: „Ne bežimo! Ne bežimo!“ – ispričala je Zlata kroz smeh, dok se Goca ubacila:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

“Nana“ i „Duga“ su zadnja stanica posle provoda. Zlata je tada kupila „jugića“ malog… I idemo mi iz noćnog života, koliko su to bila lepa vremena… Stanemo ispred Skupštine, ona se parkira, pustimo muziku, izađemo iz kola, igramo, pustimo pesmu koja nam se dopada. Mi nastavljamo s provodom. Svaki vikend smo radile i onda nedeljom sve što zaradimo damo muzičarima. U ponedeljak ostanem bez dinara – ispričala je Goca.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ