Ćerka Goce Tržan
da li je moguće

November 5, 2022 18:00

By

Gocu muž optužio da ga vara sa ovim poznatim pevačem? Tržanova prvi put progovorila o bračnim problemima i tajnama

Bivši muž Goce Tržan optuživao ju je za prevaru sa Sašom Kovačevićem

Goca Tržan više od decenije uživa u ljubavi sa Radomirom Novakovićem, ne želeći da se priseća prethodnog braka. Iako je ono najvrednije, ćerku Lenu baš dobila u zajednici sa Ivanom Marinkovićem, pevačica iz tog odnosa nosi samo loša sećanja o kojima nerado govori.

Pročitajte: Goca Tržan ne može da prežali što se udala – Brak sa njim je čista greška

Bivši muž Goce Tržan

Foto: Instagram

Htela ona to ili ne, o Marinkoviću se u medijima neretko piše zbog njegovo rijaliti učešća u kome on često spominje bivšu suprugu, pa je tako i sama Goca često pitana za komentar o nekoj novoj Ivanovoj izjavi o njoj, ćerki ili njihovom odnosu. Tako je u jednom intervjuu pre nekoliko meseci otkrio da je brak sa Gocom pukao zbog njene prevera. Iako mu niko u ovo nije poverovao, niti je Goca bilo šta komentarisala, sada je rešila da progovori.

Naime, u njenoj autorskoj emisiji “Ako progovorim” jedan od gostiju bio je njen kolega i prijatelj, Saša Kovačević. Pevačica, a u tom trenutku voditeljka mu je ispričala anegdotu iz perioda dok je bila u prvom braku. Iako sada o tome govori kroz šalu, tada joj uopšte nije bilo prijatno što je to morala da trpi:

Pročitajte: Ne može više da ćuti! Bivši muž Goce Tržan pevačici zadaje ozbiljne muke!

Bivši muž Goce Tržan

Foto: Youtube printscreen

– Jesam ti ispričala nekada da je moj prvi i davno zaboravljeni muž bio jako ljubomoran na tebe i bio je siguran da ti i ja imamo nešto. Još smo radili neke projekte zajedno, ti ne možeš da zamisliš koji sam pakao imala ja sa njim. – bila je iskrena Goca, na šta je Saša ostao šokiran govoreći da su čak Ivan i ona zajedno bili kod njega u studiju.

Bivši muž Goce Tržan i danas pevačicu ne štedi uvreda i teških reči, krivi je da je ona zaslužna što ima loš odnos sa ćerkom, kao i da o njemu stvara lošu sliku u javnosti. Bilo kako bilo, Goca je odavno stavila tačku na tu priču i danas uživa u porodičnoj idili koju ima sa suprugom Rašom, ne želeći da se osvrće iza sebe.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images