Svet

26 Novembra, 2022 10:00

Dušku je prekipelo, ne želi da trpi: Jelena uslikana u prisnom zagrljaju sa ovim frajerom, ne mari za komentare FOTO

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića nepresušna je tema u medijima

Nešto više od godinu dana konstantno se spekuliše o odnosu Jelene Karleuše i Duška Tošića, s obzirom da je i više nego očigledno da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže. Iako je pevačica pre nekoliko meseci progovorila o ljubavi i otkrila da se razvela od Duška, to je vrlo brzo demantovala tvrdeći da sa suprugom živi pod istim krovom.

Pročitajte: Teški dani su ostavili brojne posledice – Ovo je zaista ona, Jelena Karleuša bez šminke, u potpuno drugačijem izdanju FOTO

Razvod Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Sve je krenulo pre skoro četiri godine kada je pop diva umešana u aferu sa jednim fudbalerom, a Duško je preko toga prešao i činilo se da je njihova ljubav jača od svih spekulacija. Međutim, razvod Jelene Karleuše čini se bio je neminovan, te kako se trenutno šuška po kuloarima, pevačica je rešila da najteži period ostavi za sobom i posveti se karijeri i naslednicama, Atini i Niki.

Jelena je stalno okružena velikim brojem ljudi, što saradnika, što obožavatelja i prijatelja, koji su u bolnim momentima bili njena najveća podrška. Upravo zdravo okruženje donosi osmeh na lice pevačice i vedar duh po kom je prepoznatljiva. Bilo zbog posla ili privatno Jelena Karleuša nakon razvoda dosta i putuje, možda čak i više nego ranije, što je takođe neka vrsta leka protiv emotivnog brodoloma.

Pročitajte: Strah je sada jedino što oseća – Jelena Karleuša progovorila o Dušku i pretnjama koje dobija, ove reči kidaju dušu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Razvod Jelene Karleuše posle smrti majke, pevačicin je najveći poraz što je ona u jednom od intervjua i otkrila, te se trudi da svaki slobodan trenutak iskoristi za zabavu ne razmišljajući o Dušku. Tako je sa ćerkama otputovala na nekoliko dana u Dubai, a ubrzo joj se pridružila i Milica Pavlović. Pevačice iz toplijih krajeva podržavaju naše fudbalere na Svetskom prvenstvu, a juče je osvanula i fotografija koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Naime, Jelena je uslikana u vrlo prisnom izdanju sa jednim od najpoželjnijih neženja, Sašom Kovačevićem. Popularni pevač pridružio se koleginicima i svi zajedno pratili su utakmicu Srbija-Brazil. Nije tajna da se Jelena i Saša izuzetno poštuju i vole, a da joj je pomenute večeri prijalo njegovo društvo gotovo jednako kao i Miličino pokazala je objavivši zajedničku fotografiju na društvene mreže.

Pročitajte: Razvod Jelene Karleuše je konačan, on je našao drugu – Pevačica se srela sa suparnicom

Razvod Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Verujemo da Dušku nije bilo svejedno kada je ugledao ove fotografije, te ostaje da sačekamo njegovu reakciju i kako će odgovoriti bivšoj suprugi na provokacije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram