Svet

24 новембра, 2022 18:15

Moj život je jedna obična komedija, nemam više šta da izgubim… Karleušino saopštenje ćerkama slomilo srce VIDEO

Karleušina poruka iz Dubaija sve je rasplakala

Jelena Karleuša nedavno je stigla u Dubai sa naslednicama Atinom i Nikom iskoristila je vreme da se odmori od beogradskog asfalta i nastupa koje je imala i previše u proteklom periodu. Da se nalazi na najluksuznijoj destinaciji, najboljem hotelu i sa vrhunskom uslugom već je svima dobro poznato. Međutim, i u svom ovo čarobnjačkom svetu čini se da je ipak tako malo potrebno za sreću.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije sama u svemu – Nove fotografije otkrivaju ko je osoba koja je voli i pazi (foto)

Foto: Instagram

Nova objava Jelena Karleuše začudila je mnoge jer se na njenom snimku nalazi isečak iz filma Džoker, neshvaćenog lika, kog život ne mazi i ispostavlja se da je nekako uvek on predmet šale. Uhvaćen između odbijanja, okrutnosti, beznađa i apatije, Džoker povlači drastičan potez koji će eskalirati u lančanu reakciju neočekivanih događaja.

Pročitajte: Tek što se saznalo za razvod, on je našao drugu – Jelena Karleuša se srela sa suparnicom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša iz Dubaija poručuje…

Nemam više ništa da izgubim, ništa više ne može da me povredi. Moj život je samo jedna obična komedija – glasio je deo iz filma Džoker a koji je Jelena podelila na svom nalogu. Javnost je emotivno reagovala na ove reči znajuči koliki je Jelena zapravo emotivac ali u nadi da ove teške reči nisu njenim ćerkama slomile srce.

Pročitajte: Prva fotografija muškarca sa kojim je Karleuša rešila da preboli razvod – Konačno sam voljena

 

Osim toga što je na trenutak rastužila javnost, Karleuša se vratila svojim redovnim aktivnostima pa je sa plaže u svom najbolje izdanju poslala poruku podrške našim Orlovima.

– Svim srcem uz Srbiju i dragog Dragana Stojkovića Piksija večeras! Piksi kralju!! Neka svet vidi srpsku snagu, talenat, inat i bes. Besno bre – glasila je Jelenina poruka uz video prilog…

Evo kako je to izgledalo…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images