Koleginice Ane Nikolić
Svet

February 23, 2023 18:24

By

Ana možda neće doživeti koncert koji najavljuje: Kaleuša otkrila šta se dešava s Nikolićevom

Sukob Ane Nikolić i Jelene Karleuše doživeo kulminaciju

Ana Nikolić već neko vreme koristi svaku priliku kako bi prozvala Jelenu Karleušu, koja joj je nekad bila prijateljica. I dok se JK trudila da bude što blaža dok je odgovarala na Nikolićkine prozivke, što joj baš i nije svojstveno, Ana nije prestajala sa istim. Međutim, očigledno da joj to nije bilo dovoljno pa je u sve uplela i Milicu Pavlović.

Pročitajte: Ana Nikolić ismejala Karleušu – Jelena prva počela sa uvredama na račun stare prijateljice 

Instagram

Poznato je da Milica i Ana nisu u dobrim odnosima još otkad ju je Pavlovićeva optužila da joj je ukrala pesmu “Provereno”, ali sad je u emisji “Ekskluzivno”, u sve to uplela i JK.

Milica se savetuje sa JK, koja je za mene estradni ne “ve-ka-ve”, nego “NKV” – nekvalifikovani estradni privrednik, a ponajmanje umetnik. Pavlovićeva nije ni to, ali šta ćeš – rekla je Ana, a zatim nastavila:

Pročitajte: Ana Nikolić objavila video iz sobe, kako Rasta ovo dozvoljava – Ostalo ti je na podu, nisi dovoljno ušmrkala VIDEO 

Ata images

– Meni je žao ove Milice. Ona sve ovo preozbiljno shvata. Ona se bori, istog je kova kao njena mentorka “ve-ka-ve” estradna radnica. Ja više nemam nikakav stav – završila je Nikolićeva.

Sukob Ane Nikolić i Jelene Karleuše je završen

Poznato je da JK nikome ne ostaje dužna, pa je tako bilo i ovaj put, no, čini se da će sukob Ane Nikolić i Jelene Karleuše ovom Jeleninom objavom biti završen. Naime, Karleuša je u svojoj objavi zamolila da Nikolićevoj neko pomogne i time kao da je poručila da više neće ulaziti s njom u bilo kakvu raspravu.

Pročitajte: Nesrećnice, saberi se – Karleuša upozorila Anu na rečnik i provokacije, prepucavanje preko Instagrama više nije opcija 

Haljina Kajli Džener

ATA images

– Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utiču na aninu “krnju ličnost” na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje… Ljudi, zar ne postoji niko ko će pomoći ovoj nesrećnoj ženi – napisala je Jelena.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM