Prijateljstvo Milice Pavlović i Karleuše
Svet

31 Jula, 2022 16:40

Milicu Pavlović će skupo koštati prijateljstvo sa Jelenom Karleušom: Evo šta se sprema

Prijateljstvo Milice Pavlović i Jelene Karleuše odolelo je velikim izazovima

Milica Pavlović uveliko priprema svoje rođendansko slavlje, na kom će se i ovog 11.08., naći brojne zvanice sa javne scene. U estradnim krugovima je poznato da je Milica jako galantna i pažljiva prema svojim prijateljima, a njenim poklonima i znacima pažnje pohvalila se nedavno i njena starija koleginica i prijateljica Jelena Karleuša.

Prijateljstvo Milice Pavlović i Karleuše je za ceo život

Slatka mala će se i ove godine naći među zvanicama Milice Pavlović, koja ni ove godine neće štedeti novac za rođendansko slavlje.

Pročitajte: Karleuša i Milica Pavlović SRUŠILE internet – Sve pršti od S*KSIPILA

Prijateljstvo Milice Pavlović i Karleuše

Obzirom da vredno radi svakog dana i da su klubovi na njenim nastupima uvek prepuni, i treba da časti sebe tog posebnog dana. Pavlovićeva je sinoć nastupala u diskoteci Omnia u Budvi, gde je ispred kluba ostalo oko 200 ljudi, uskraćen da uživa u Milicinim pesmama.

Pročitajte: Haos u Štutgartu – Milica Pavlović rasplakala devojku na nastupu, isplivali svi detalji (foto)

Prijateljstvo Milice Pavlović i Karleuše

Nastup je započela spornim hitom „Provereno“ koji je publika horski pevala sa njom. Milica nije skidala osmeh s lica dok je publika tu pesmu pevala, što joj je očigledno bio dokaz da popularnost pesme ipak moze da prepiše sebi, a ne njenoj koleginici Ani Nikolić. Luda žurka uz Milicu koja je pevala i hitove svojih kolega, trajala je do zatvaranja kluba.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Irena Klein

FOTO: N.Rosić