Stan Saše Kovačevića
Svet

August 3, 2023 08:00

By

Saša je sanjao o velikoj porodici ali je sve palo u vodu: Rastanak je bio težak ali neminovan

Roditelji Saše Kovačevića razveli su se, a pevač sada sanja o velikoj porodici 

San o velikoj porodici Saša Kovačević sanjao je godinama. Svoju izabranicu Zoranu Tasovac, vidi kao majku svog deteta, koje oboje priželjkuju, dok njenu naslednicu Iskru već voli kao svoju ćerku.

Pročitajte Stanje je veoma loše – Saša Kovačević hitno primljen u Urgentni centar, otkazao sutrašnji koncert

Roditelji Saše Kovačevića

Iako u svom porodičnom gnezdu pevač neguje porodične vrednosti, ljubav i podršku, pevač je doživeo veliku bol, kada se njegova primarna porodica raspala.

Ima tome nekoliko godina, kako je u javnosti, poput bombe odjeknula vest da su se roditelji Saše Kovačevića razveli. Ni tada, kao ni sada, pevač o tome nije želeo da govori.

Pročitajte Saša Kovačević se izobličio – Preterao sa plastičnim operacijama, ima iste jagodice kao Maja Marinković FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Ovu patnju želeo je da proživi u svoja četiri zida, kao i da roditeljima obezbedi neophodnu privatnost, kako bi ovaj težak životni period prebrodili.

Posle višegodišnjih nesuglasica Milena i Dragan Kovačević, uprkos pokušajima njihovih sinova da izglade odnose roditelja, razveli su se a majka je napustila stan koji su iznajmljivali u Zemunu.

Ovaj porodični krah ostavio je ozbiljne posledice na Sašu, koji je tada odlučio da svoj odnos sa Zoranom zaštiti od ma kakvih trzavica i njenoj ćerki bude kao otac.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images