Sin Ane Bekute
Svet

19 децембра, 2021 21:00

Ana Bekuta na stubu srama zbog Mrke! Evo šta su rekle njene kolege!

Ana Bekuta sahranila je Milutina Mrkonjića 2. decembra, a iako se povukla u ilegalu, ona je svoje pratioce obavestila da će održati nastupe 31. decembra i 1. januara.

Ana Bekuta na stubu srama zbog Mrke!

I dok je sa jedne strane naišla na veliku podršku, jer kako njeni prijatelji i fanovi kažu, život ide dalje, Mrka bi voleo da je vidi nasmejanu i srećnu, ima i onih koji su šokirani njenom odlukom da peva dok je još u žalosti.

ana bekuta i mrka

– Da li je realno da nije mogla da sačeka ni 40 dana od Mrkine smrti? Gde nestade sva ona ljubav i ono što je pričala. Kao, volimo se, ali pare su pare. Sad je pokazala koliko ga je cenila. Kakvo razočarenje – samo su neki od komentara nakon objave da se Ana vraća nastupima.
Na stranu pevačice stale su kolege.

Dragica Radosavljevic Cakana

Ana treba da radi, pevanje je naš posao ma kako se mi osećali u datom momentu. Mrka bi sigurno bio srećan da vidi da nije potonula. Njeno pevanje sigurno neće umanjiti tugu i bol koji oseća. Ja je razumem i podržavam – rekla je Cakana.
Rada Manojlović je nastupala sedam dana posle smrti majke, jer tada nije bila u zavidnoj finansijskoj situaciji, pa je morala da radi kako bi sve običaje ispoštovala.
Slobi Radanoviću je otac preminuo 31. decembra, a da ne bi ostavio na cedilu organizatore, on je isto veče nastupio. Viki je dve nedelje posle smrti oca održala koncert, dok je Brena nedelju dana posle mamine smrti najavila da se vraća nastupima, jer kako je rekla, manje će da boli.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, DRAGAN GAJIĆ