Sin Ane Bekute
Svet

10 Decembra, 2021 20:00

Ana Bekuta KRITIČNO! Mrkina smrt ju je DOTUKLA!

Ana Bekuta povukla se iz javnosti nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića. Pevačica je u lošem stanju, a sem porodice, najveću podršku joj pružaju prijatelji, među kojima je i Saša Popović.

Ana Bekuta kritično!

Ana je jako loše, stalno plače i priča kako ne zna kako će dalje bez Mrke. Mislila je da će biti mnogo jača kad dođe ovaj momenat. Svakodnevno se priseća uspomena sa Milutinom i čini joj se da bez njega nema života. Unuci, kao i sin Igor su stalno pored nje. Kada potone, oni je podignu i tako u krug. Svi se plaše za nju i kako će se stres
i tuga koju proživljava odraziti na njeno zdravlje. Saša Popović stalno zove, pita je l’ nešto treba, tu je da joj pruži maksimalnu podršku. Čini sve kako bi joj pomogao da što pre stane na noge i bude ona nasmejana Ana, što bi Mrka najviše i voleo. Pored Saše svakodnevno se javljaju i dolaze mnoge kolege, Anu svi vole. Snažana Đurišić joj se posebno našla u teškim trenucima jer je kroz isto prošla kada je izgubila supruga – kaže za Svet izvor blizak pevačici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelena Karleuša je javno podržala Anu i pokazala koliko joj znači prijateljstvo sa njom.

Ana Bekuta je žena za koju sam se veoma vezala, jer je bila tu i u dobru i u zlu kao pravi prijatelj. Čistog srca, ničim izazvano. Zahvalna sam joj što postoji i tužna što joj je sad teško. Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se… On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega – deo je pisma Karleuše.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ