Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić
Star

30 Novembra, 2021 23:00

Mrka se zbog Bekute ODREKAO svega! Evo šta je sve ŽRTVOVAO zarad ljubavi!

Milutin Mrkonjić preminuo je pre nekoliko dana u 79.godini, a njegova partnerka pevačica Ana Bekuta neutešna je zbog njegove smrti.

Mrka se zbog Bekute odrekao svega!

Anina i Mrkina ljubav svojevremeno je bila glavna tema, a pevačica je pre nekoliko godina otkrila da je političar batalio mesto ministra kako bi oni imali svoj mir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Bilo je toliko nemira oko nas zbog naslova u medijima. Prestalo je tek kada je Milutin dao ostavku na mesto ministra saobraćaja. Ja sam bila kolateralna šteta, cilj je bio da on ode sa tog mesta. Mrka je izračunao i proračunao da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir – rekla je ona u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da Mrkonjić nikada nije koristio njenu popularnost za političke poene.

On ima svoje saradnike i ljudi sa kojima je on radio širom eks Jugoslavije. Radio je na pruzi Beograd – Bar, koja je otvorena 1976. godine. Jasno je koliko je on samo tada stekao prijatelja – rekla je Ana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Još jedna stvar koju je pokojni Mrka promenio zbog Bekute jeste i obeležavanje hrišćanskih praznika.

Milutin je drugačije vaspitan. On nije obeležavao nijedan praznik kao dete, ali zbog mene slavi Božić. Cenim njegovu doslednost, a on poštuje to što sam ja vernik. Vidi koliko se trudim oko običaja i trpeze, pa uvek sedne za sto da nazdravi. Svake godine očitamo Očenaš, pa Sveti Duh okupa i njega. Milutinova sestra mi je otkrila čak i da je on kršten, bez obzira na to što je komunista – pohvalila se nedavno Ana.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ