Dijeta Ane Bekute svet tabloid svet portal svet
Svet

November 11, 2023 10:15

By

Ana Bekuta je uz pomoć ove dijete uspela korigovati liniju, a ova namirnica je bila obavezna u njenom jelovniku

Dijeta Ane Bekute se sastoji od voća i pet obroka

Pevačica Ana Bekuta je jednom prilikom govorila o dijeti koje se strogo pridržavala kada je odlučila da dotera svoju liniju. Kako je i sama istakla, za tri meseca je smršala čak 12 kilograma, a nakon toga je mršavila malo sporije i to odprilike dva do tri kilograma mesečno, ali je ona bila prezadovoljna rezultatima i mnogo se zdravije i lepše osećala nakon te dijete.

Dijeta Ane Bekute svet tabloid svet portal svet

ATA images

Dijeta Ane Bekute je bila nezamisliva bez crvenog bobičastog voća

Kada su obroci u pitanju, rekla je da je tokom dana imala pet obroka i to doručak, ručak, večeru i dve užine. Bila je veoma disciplinovana i striktno je imala obroke na svaka tri sata.

Od začina je izbacila skoro sve, so je izbacila u potpunosti, a koristila je samo kurkumu i biber i to uvek u toj kombinaciji zajedno. Dijeta Ane Bekute se bazirala na hrani koju je pripremala isključivo na maslinovom ulju, a iz jelovnika je potpuno izbacila krompir.

Svakodnevno je pila dosta tečnosti i to 1,5 l vode i poznata pevačica kaže da je pila čaj od rastavića. Ova biljka je inače poznata da pomaže kod mršavljenja zahvaljujući svom sastavu antioksidanata i detoksikacionih supstanci koje pomažu u sagorevanju masti i pomažu u eliminaciji tečnosti koje mogu da izazovu prekomerno gojenje.

Od mlečnih proizvoda je konzumirala samo one koje ne sadrže laktozu zbog alergije. Voće sa niskim glikemijskim indeksom poput kivija i jabuka je bilo bitno u njenoj ishrani i to joj je smanjivalo želju za industrijskim šećerom i slatkišima, a sem toga održavalo joj je dobar nivo šećera u krvi.

Ana ističe da je jedno voće bilo nezaobilazno u njenom jelovniku, a to je crveno bobičasto voće sa kojim je započinjala dan.

Dijeta Ane Bekute svet tabloid svet portal svet

foto Rajko Ristic

Dijeta Ane Bekute topi kilograme

“Četvrtak je bio detoks dan koji je počinjao standardnim doručkom, a onda sam na svaka tri sata jela ili lubenicu ili ananas. Za tri meseca je otišlo 12 kilograma, ali je posle išlo malo sporije. Otprilike, dva i po do tri kilograma mesečno” – ispričala je Ana jednom prilikom.

Nedavno je Ana govorila o novom albumu i turneji pa se i zbog toga odlučila da se podvrgne dijeti kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog energije i kondicije koja će joj i te kako biti potrebna. Pevačica je rekla kako je zbog zdravstvenih problema odlučila da smrša jer je osećala kako je kilogrami guše i zbog toga je odlučila da koriguje režim ishrane.

Pročitajte Ana Bekuta iznenadila odabirom torbe, ovaj model joj odlično pristaje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ana Bekuta inače slobodno vreme koristi kako bi se posvetila sebi, čitanju i opuštanju… Ona takođe vodi računa o svom zdravlju i telu, a jednom prilikom je sa svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako vežba i u objavi je između ostalog napisala: “Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju.”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram