Ishrana Ane Ivanović svet portal
Svet

October 30, 2023 11:45

By

Namirnica koju obožava Ana Ivanović: Najjednostavnija je za serviranje, možete je jesti i slatku i slanu (recept/foto)

Namirnice koje jede Ana Ivanović pune su vitamina

Ana Ivanović zagovornik je zdrave ishrane te na njenom Instagram nalogu ivek možemo videti po neki recept koji obiluje vitaminima. Namirnice koje jede Ana Ivanović pažljivo su birane, a svemu tome naučila je i svoje ukućane. Oni naprosto jedva čekaju da im Ana nešto spremi a šta je to bilo ovog puta, pokazala je putem društvenih mreža.

Namirnice koje jede Ana Ivanović

Instagram

Namirnice koje jede Ana Ivanović sadrže obilje vitamina, ovo je omiljena super-hrana

Ana se ovog puta opredelila za avokado koji je pažljivo iskekla na jednake delove i poslužila uz paradajz.

Pročitajte Koliko trudnoća i porođaj promene ženu – Ana Ivanović uslikana samo sedam dana od rođenja sina, ne liči na sebe FOTO

Poslednjih godina ovba namirnica naročito je popularna među stručnjacima, jer slovi za tzv. “super hranu”, zato što su brojne studije pokazale izuzetno povoljan uticaj ovog voća na zdravlje čoveka.

Namirnice koje jede Ana Ivanović

Instagram

Avokado je veoma hranljiv i u sebi sadrži široki spektar nutricijenata, među kojima je mnogo vitamina i minerala. Samo 100 g avokada sadrži vitamin K, vitamin C, kalijum, vitamin B5, vitamin B6 i vitamin E, kao i male količine magnezijuma, mangana, bakra, gvožđa, cinka, fosfora, vitamina A, B1, B2 i B3. Uz to, sadrži i 160 kalorija, 2 grama proteina i 15 grama zdravih masti, ne sadrži holesterol i natrijum, a ima i veoma mali procenat zasićenih masti.

Pročitajte Ana Ivanović – Nisam vodila računa o kilogramima

Upravo zato je avokado odabir Ane Ivanović jer od njega možete psravljati prelepe namaze a zbog neutralnog ukusa možete ga jesti i slatkog i slanog. Fenomenalno, zar ne?

Namirnice koje jede Ana Ivanović

Instagram

Namirnice koje jede Ana Ivanović pažljivo su birane, recept za zdrave burgere sadrži takođe odličan izbor nutrijenata

Avokado odlična je namirnica koju možete jesti tokom cele godine iako ponajviše “leži” letnjoj sezoni. Tada ljudi sve manje imaju želju za teškom i masnom hranom. Zdrav recept za burgere idealan je ukoliko želite da spremite nešto sito a pritom zdravo a da ne sadrži puno ugljenih hidrata i nezdravih masti.

Recept za zdrave burgere u režiji Ane Ivanović sadrži obilje povrća 

U nastavku očekuje vas Anin video u kom interpretira prirpemu a evo šta će vam biti neophodno od sastojaka kako biste napravili idealan vegetarijanski burger:

Namirnice koje jede Ana Ivanović

Instagram

Sastojci: 

Paradajz, kiseli krastavčići, crvena paprika babura, zelena salata, šargarepa, krompir, luk i kajzerice koje možete zagrejati u rerni ili u tiganju.

Pripremu pogledajte u video prilogu…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images