Greh Ane i Bastijana
Svet

May 14, 2023 12:30

By

Koliko trudnoća i porođaj promene ženu: Ana Ivanović uslikana samo sedam dana od rođenja sina, ne liči na sebe FOTO

Ana Ivanović nakon porođaja izgleda nestvarno

Pre tačno osam dana Ana Ivanović se po treći put ostvarila u ulozi majke. Na svet je donela zdravog dečaka čije ime još uvek ne želi da otkriva, mada nemački mediji spekulišu da se i najmlađi član porodice Švajnštajger zove na slovo L kao i starija braća Luka i Leon.

Pročitajte: Lepe vesti na veliki praznik – Porodila se Ana Ivanović, Luka i Leon dobili su

Ana Ivanović nakon porođaja

Instagram

I dok se mnoge pripadnice lepšeg pola žale da se tokom trudnoće a i nakon porođaja potpuno promene, sa slavnom teniserkom to nije slučaj. Sudeći po fotografijama, trudnoća gotovo da uopšte nije uticala na njenu figuru.

Pročitajte: Iznenadićete se – Stomak Ane Ivanović je toliko velik da mnogi sumnjaju da nosi blizance FOTO

Ana Ivanović nakon porođaja

ATA images

Naime, nekadašnja teniserka se putem društvenih mreža pohvalila svojim izgledom, a Ana Ivanović nakon porođaja oduševila je brojne dame koje je prate na Instagramu. Na osnovu fotografije možemo zaključiti da kod Ane definitivno važi ono pravilo „telo pamti“. Zahvaljujući redovnim treninzima nekadašnja teniserka je održala liniju i u trudnoći, pa joj višak kilograma „nije mogao ni prići“.

Pročitajte: Dan je počeo lepim vestima – Ana Ivanović drži svoju bebu, divan prizor FOTO

Ana Ivanović nakon porođaja

Instagram

Podsećanja radi, Ana Ivanović godinama je u skladnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom čuvenim nemačkim fudbalerom, a 2016. godine napravili su bajkovito venčanje u romantičnoj Veneciji koje su prenosili svi svetski mediji.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images