Fotografije Slavice Ćukteraš
Svet

November 27, 2022 18:45

By

Taman kada je mislila da je prošlo, bolest se ponovo vratila: Slavica Ćukteraš bije najtežu bitku

Bolest Slavice Ćukteraš vratila se i ponovo pevačici zadaje muke

Slavica Ćukteraš dugo je bila u medijskoj ilegali, a otkako se razvela vratila se na javnu scenu u punom sjaju. Nedavno je otkrila da se konstantno bori sa pritiskom anksioznosti zbog koje je čak nekoliko puta bila hospitalizovana, bolest Slavice Ćukteraš ima svoje plus i minus faze, a ovih dana anksioznost joj se, čini se, vratila. Naime, poznata pevačica obratila se na društvenoj mreži “Instagram” gde je poručila da se ponovo oseća anksiozno, ali kada se malo dublje istraži kontekst, izgleda da je sve u svrsi promocije njene nove pesme.

Pročitajte: Slavica Ćukteraš ponovo sa bivšim mužem – Nekada je bio top frajer, a sada ne liči na sebe FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

– Sve će biti okej – kaže anksiozna žena. Kao da me hvata neka anksioznost u poslednje vreme, tako da sam odlučila da joj se suprotstavim i to sa poslom i rečenicom “Sve će biti okej” – poručila je pevačica svojim pratiocima, a zdravstveni problem koji ima izgleda je bila inspiracija za njenu novu pesmu koju izvodi u duetu sa koleginicom Lenom Čolak.

Pročitajte: Nakon razvoda krenula dalje – Slavica Ćukteraš obezbedila sebe i ćerku, njen dom će vas oduševiti

Bolest Slavice Ćukteraš

Instagram

Bolest Slavice Ćukteraš pravila je pevačici u prošlosti velike probleme. Tokom dve godine borbe s anksioznim stanjem pevačica je odlazila kod kardiologa i nosila holter. Žalila se da oseća kako će umreti od stresa, kako ne sme da izađe na ulicu, a kamoli na scenu a onda je kod psihologa dugotrajno i mukotrpno rešavala svoj problem.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram