Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal
Svet

October 29, 2023 10:30

By

Na svet stigla devojčica predivnog imena: Nadica Ademov podelila srećne vesti, fotografija bebe topi srca FOTO

Pevačica Nadica Ademov porodila se i na svet donela devojčicu

Pevačica i nekadašnja “Zvezda Granda”, Nadica Ademov, porodila se juče i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime sa posebnim značenjem.

Pevačica Nadica Ademov

Miomir Milić

Pevačica Nadica Ademov ćerki dala ime sa posebnim značenjem

Princezi su ponosni roditelji dali ime Melina koje potiče od starogrčke reči “meli” i znači “med”.

Nakon porođaja, pevačica se oglasila objavom na svom Instagram profilu i uz fotografiju sa svojom naslednicom napisala dirljive reči:

“Moj borac, moj heroj! Dobro nam došla devojčice moja, ljubavi i radosti moja” – napisala je Ademova u okviru svoje objave koja je za kratko vreme izazvala puno pozitivnih komentara,  a mnoge Nadicine kolege poput Marije Šerifović, Anastasije Ražnatović i mnogi drugi su joj uputili iskrene čestitike povodom rođenja ćerkice.

Pevačica Nadica Ademov

Instagram

Pročitajte Jedva izvukli živu glavu – Šerif Konjević i Nadica Ademov napadnuti na romskoj svadbi!

Porođaj je protekao u savršenom redu, beba i majka se osećaju dobro, a pri rođenju je devojčica imala 2840 grama i 49 centimetara, a srećni otac je prvi posetio mamu i bebu nakon porođaja.

Podsetimo, Nadica je ćerku dobila sa bogatim biznismenom Damirom iz Nemačke, koga je tamo i upoznala. Tokom karantina uzrokovanog pandemijom virusa korona zbližili su se jer su otpočeli zajedničku saradnju.

Nadica se nedavno oglasila za medije i otkrila da trudnoću dobro podnosi i priznala da se u trudnoći nije mnogo ugojila.

Pevačica Nadica Ademov

ATA images

Pročitajte Nadica Ademov šokirala izjavom o bakšišu koji je zaradila za 45 minuta!

– “Za sada sam okej, uglavnom su to saveti nemoj da se saginješ, nemoj da dižeš teško. Nemoj ovo, nemoj ono, to je mama naravno koja stalno zvoca. Čuvam se naravno, ko će da se čuva, ako neću ja sama” – rekla je Nadica.

– “Sada mi svi kažu da sam super i da sam to ja. Uvek sam govorila samo da se ne ugojim previše, a svi su mi rekli i da se ugojim to posle porođaja ide lako i brzo. Za sada sam dobra, ugojila sam se samo šest kilograma. Drugi izgledaju mnogo veće nego ja, a u petom su mesecu. Tako da sam za sada dobro” – izjavila je tada pevačica Nadica Ademov.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram