Svet

25 Oktobra, 2020 11:00

Nadica Ademov RAZBIJA po SVADBAMA, a pogledajte gde spava! SAMA!

Nadica Ademov pali i žari po privatnim veseljima u inostranstvu, stoga retko koga je iznenadila informacija da je nedavno pazarila stan u luksuznom beogradskom naselju “Vest 65”.

U kuhinju zalazi samo po tanjir, kada joj dostave hranu

Kako piše SVET, nekretninu od 60 kvadrata ova zvezda “Granda” je relativno brzo i opremila pošto je od samog starta znala šta I kako tačno želi da izgleda. Kako i sama ističe, ne voli previše detalje.

Bitna joj je udobnost nameštaja, bilo da je u dnevnoj ili spavaćoj sobi, pa se trudila da uklopi estetiku I komfor. Iako je kuhinja sređena I opremljena maksimalno, Nadica u nju zalazi eventualno po neki tanjir, kada joj dostave hranu ili ako joj se pije čaj, jer nije bog zna kolikoi ljubitelj spremanja hrane. Pošto živi sama, nema potrebu da zalazi u taj deo stana.

Tako da, kad gosti dođu, i napravi se sedeljka neka, onda oni tamo bitišu po sopstvenoj želji i spremaju razne specijalitete.

Lepo osvetljena dnevna soba sa nameštajem koji je po poslednjoj modi je mesto gde Ademov najviše provodi vreme. Pored ugaone garniture, posebno se izdvaja tirkizna fotelja u koju pevačica voli udobno da se zavali i odgleda neki film na televizoru.

Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu, koja je obložena drvetom i staklom, a na kojoj je smeštena lepa garniturom, pa kada je lepo vreme sa gostima tu najčešće provodi vreme.

Nadici je jako bilo bitno da ima prostranu spavaću sobu, koju je opremila kvalitetnim nameštajem, pogotovo dušekom, koji joj je bitan za miran san, tako da se u toj prostoriji opušta pre i posle nastupa.

U stanu postoje dva velika plakara, I dok se u jednom nalazi garderoba, drugi je pretvoren u cipelarnik jer je pevačica veliki ljubitelj obuće.

Po celom stanu mogu se videti sitnice koje je Nadica kupila, ili dobila, a po detaljima može se videti da i dalje ne dozvoljava dedetu u njoj da odraste, pa se printovi sa likom Diznijeve junakinje Mini Maus gotovo svuda mogu videti, a posebno se ističu na jastucima i svetlećoj lampi.

Takođe, veliki izbor parfema krasi jednu od vitrina u spavaćoj sobi, kao i suveniri sa putovanja gde je Nadica boravila, što privatno, što poslovno.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET