Šerif Konjević i Nadica Ademov
Svet

22 Maja, 2022 16:00

Jedva izvukli živu glavu: Šerif Konjević i Nadica Ademov napadnuti na romskoj svadbi!

Šerif Konjević i Nadica Ademov jedva su izvukli živu glavu u Parizu, gde su nedavno pevali na jednoj romskoj svadbi.

Šerif Konjević i Nadica Ademov napadnuti

Prema pisanju domaćih medija, njih dvoje su pevali na veselju i ništa nije ukazivalo da će doći do incidenta. Oboje su na vreme došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, u jednom trenutku je iz nepoznatog razloga počela tenzija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Ademov (@ademov_nadica)

– Nadica je iznenada počela da se ponaša arogantno, video sam da je naprasno promenila raspoloženje, nešto se tu desilo, a Šerif je odmah po završetku pevanja napustio slavlje. Zasmetalo mu je što je gost bio nepristojan. On to ne voli i nastao je haos. I kod Nadice i kod njega mora da se zna red. Bilo je jako neprijatno i jedva su ih sproveli do izlaza da ne dođe do incidenta jer su gosti bili besni na njih. Da nije bilo obezbeđenja, moglo je svašta da se desi, ne verujem da bi izbegli batine – kaže izvor Kurira.

Pročitajte: Nadica Ademov za SCANDAL! „Vratila sam sav BAKŠIŠ, pare nam daju samo da se vidi RASKOŠ!”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Šerif Konjević (@serifkonjevic)

Pročitajte: Celu noć ga kitili: Šerif Konjević za svadbu uzeo 30.000 evra! (video)

Ovim povodom Šerif se oglasio za pomenuti medij i priznao da je njegova koleginica doživela neprijatnost dok je Nadica demantovala priče da je došlo do problema.

– Nadica je doživela neprijatnost. Nju je neko od gostiju gurnuo. Znate kako, kad su trezni, ja pevam koliko god hoće, a kad se uđe u čašu, ja odoh. Oni znaju da ja ne dozvoljavam da mi pljuju i lepe novčanice na čelo. Kod mene mangupluk ne prolazi. Žalosno je što se tako dešava. Sa tog veselja sam otišao, nisam hteo da budem deo tog pijanstva. Nisam imao kontakata ni sa kim od gostiju. Moje kolege imaju više kontakta sa gostima, ali to ne obelodane, ali ja to sebi ne dozvoljavam. Imam dobru komunikaciju s Romima, ja te ljude jako cenim i poštujem, ali ipak, ja sam Šerif Konjević i određeno poštovanje mora da postoji – ispričao je Konjević za pomenuti medij.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ