snežana đurišić i miroslav ilić
Scandal

14 Aprila, 2022 13:09

Pevač izneo šokantne detalje o kolegama: Miroslav me je sabotirao, Snežana me nije ni pozdravljala. A, evo šta kaže o Karleuši

Miroslav i Snežana ostavili negativan utisak na Ivana Kurtića

Ivan Kurtić, pobednik „Pinkovih zvezda“ i pevač koji se svojim raskošnim glasom predstavio i  publici na Beoviziji, ranije je otvorio dušu i za SCANDAL! izneo detalje koje nismo znali o nekim pevačima.

Imao je priliku da se sretne sa najvećim imenima srpske estradne scene, a sa mnogima je zajedno i nastupao, a nažalost, neki od njih se u Ivanovim očima nisu pokazali u najsjajnijem svetlu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan kurtic (@ivan_kurtic_official)

Takmičenje u „Pinkovim zevzdama“ za mene je bilo veliko iskustvo, dobio sam priliku da upoznam šou-biz iz nekog drugog ugla, da izađem iz anonimnosti i da pokažem ljudima koliko vredim i kako pevam. Sa mnom se tada takmičio i Sloba Radanović o kojem imam lepo mišljenje, iako se tokom takmičenja nismo baš mnogo družili. Nijednog trenutka s njegove strane nisam primetio neku sujetu ili ljubomoru. Njemu su Zadruga i bivša žena Kija doneli najveću popularnost. Nju ne znam lično, ali sve najbolje mislim o njoj. Svaka čast ženi šta je napravila ni od čega.

Miroslav Ilić

Rajko Ristić

Miroslav i Snežana mu nisu pružili podršku

Ko ti je najviše podmetao nogu u Pinkovim zvezdama, a ko te je podržavao?

Miroslav Ilić me je urnisao, on me nije podnosio, a Ceca mi je sve vreme takmičenja pružala podršku. Svideli su joj se moja boja glasa i energija. Stalno je govorila kako voli da me sluša. Generalno, od svih sam dobijao lepe komentare, jedino se Miroslav tome protivio. Govorio je da lepo pevam, ali da mu se ne sviđa način kako ja iznosim pesme, i tako svaki put.

snežana đurišić poludela

Ivan Vučićević

Često si radio sa Đanijem na romskim svadbama. Kakav je on, a kakva Snežana Đurišić?

Đani je legenda, sa njim je provod zagarantovan. Čovek je neopterećen i odlično radi svoj posao. Mogao sam da se oslonim na njega šta god da mi je trebalo. Neki savet, sugestija… Đani se nikada ne postavlja kao zvezda, kao da je nedodirljiv, i ja baš volim da radim sa njim. Ma pravi je zajebant. Snežana je, s druge strane, sva na nivou, do nje ne može lako da se dopre. Iako smo bili na romskim svadbama, nije sa mnom progovorila ni reč.

Miroslav i Snežana su razočarali kolegu, međutim, na iznenađenje svih, tokom Beovizije Jelena Karleuša mu je pružila punu podršku, što joj on nikada nije zaboravio.

Pročitajte: Miroslav i Snežana – rat na pomolu – Đurišićka nema emocije

Jelena Karleuša

Instagram printscreen

Mnogo mi je značila njena podrška. Jelenu ne poznajem lično, i zaista to ni u snu nisam očekivao od nje. Svi znamo da je Jelena Karleuša kraljica šou-biza i da je proteklih godina na neki način osporavala ovo muzičko takmičenje i da joj se nije svidelo to što se šalje na Beoviziju, a posle toga na Evroviziju. Znam da veliki broj fanova ovog muzičkog takmičenja nju vidi kao najkompletnijeg predstavnika naše zemlje na tako jakom muzičkom festivalu, pa utoliko mi je bila veća čast i puno srce kada je baš mene podržala i dala mi vetra u leđa. Ljudi koji nisu pratili Pinkove zvezde nisu ni znali ko sam i šta sam, ali zahvaljujući Karleuši svi su saznali. Zahvaljujem joj na tome. Hvala joj što je u meni videla energiju, dobar glas i sve što je rekla. I izjavljujem Jeleni iskreno saučešće.

 

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM