Unuk Miroslava Ilića
Star

6 Aprila, 2022 21:13

Sin Miroslava Ilića otvorio dušu: Otkrio kako je protekao susret sa ocem

Sin Miroslava Ilića, kako ga mediji godinama nazivaju iako se suđenju tek nazire kraj, otvorio je dušu. Devin Antonović progovorio je o suđenju sa Ilićem, o njihovom susretu, kao i kroz šta prolazi zbog ročišta zbog kojih iz Amerike dolazi u Srbiju.

devin antonović

Bojan Vuković

Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju – vidno razočaran rekao je Devin za 24.sedam.

Sin Miroslava Ilića nije krio emocije

Na pitanje novinara kako se nosi sa celom situacijom, Devin nije krio emocije.

U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima.

Pročitajte: Počelo suđenje: Sin Miroslava Ilića tvrdi da mu više nije potreban otac, traži nešto drugo

miroslav ilić

ata images

O susretu sa ocem koji se dogodio kada je bio veoma mali, sin Miroslava Ilića je imao samo jedno da kaže.

– Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

IZVOR: HELLO, 24.SEDAM

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES