šERIF KONJEVIĆ - SUPRUGA ŠERIFA KONJEVIĆA
LJUBAV IZNAD SVEGA

6 Juna, 2022 09:00

Šerif Konjević mlađanoj supruzi prepisao svu imovinu: Pre nje je voleo ženu poznatog pevača

Supruga Šerifa Konjevića uživa pevačevo poverenje

Legendarni bosanski pevač Šerif Konjević gostovao je u emisji „Sceniranje“ na Kurir televiziji i tom prilikom otkrio je neke pojedinosti iz svog života.

Između ostalog, Konjević je priznao da svoju drugu suprugu, znatno mlađu, Kanitu, sa kojom ima sina, voli najviše na svetu.

Supruga Šerifa Konjevića je lepotica koju krije

– Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – kaže Šerif i dodaje?

Šerif Konjević

– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – kaže Konjević.

Pročitajte: Jedva izvukli živu glavu: Šerif Konjević i Nadica Ademov napadnuti na romskoj svadbi

S obzirom na to da je prilikom samo jedne svirke zaradio za stan, te da je na estradnoj sceni već decenijama jedan od najtraženijih pevača, nema sumnje da poseduje ogromno bogatstvo.

Šerifova supruga ne želi da se pojavljuje u medijima, ali ono što je poznato je da je prava lepotica i da je izuzetno posvećena porodici.

No, malo je poznato da je i pre Kanite pevač bio u braku, i to sa Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

 

AUTOR: SVET

FOTO: TV KURIR PRINTSCREEN