Sukob Milice Pavlović i Milice Todorović svet portal svet tabloid
Svet

December 2, 2023 09:00

By

Milica je zamenila u seriji Pevačica, Pavlovićeva žestoko reagovala: Ona ima manju ulogu od mene…

Sukob Milice Pavlović i Milice Todorović zbog uloge u seriji traje 

Milica Pavlović uveliko se priprema za koncert u Areni 23. decembra, a za seriju “Pevačica”, priprema se njena koleginica Milica Todorović koja će je zameniti u drugoj sezoni. Na ovu okolnost Pavlovićeva nije izdržala, a da se ne osvrne.

Sukob Milice Pavlović i Milice Todorović svet portal svet tabloid

N. Rosić

Sukob Milice Pavlović i Milice Todorović zbog uloge

– “Nedavno sam se videla sa Jelenom Mur, koja mi je bila suparnica u prvoj sezoni serije. Rekla mi je da je Milica Todorović imala manju ulogu u odnosu na mene, jer smo nas dve pored Miloša Timotijevića, imale glavne uloge” – rekla je Milica i dodala da sada ne bi imala ni vremena da se bavi serijom.

Milica je poznata po tome da nema dlake na jeziku, pa zbog toga sa mnogim kolegama nije u dobrim odnosima. Kako je i sama više puta istakla, nema prijatelje među estradom, a sa Sašom Matićem, Karleušom, Anom Bekutom priča isključivo o poslu i kada se vide.

Nakon što je izdala pesmu “Provereno”, za koju je Ana Nikolić tvrdila da je prva snimila, Milica je mnoge kolege odlučila da stavi na blok listu jer je nisu podržale, a sukob Milice Pavlović i Milice Todorović traje još od tada kada su se otpratile sa društvenih mreža. Pavlovićevu je takođe iznerviralo kada je Milica u jednom intervju rekla da nema zašto od nje da traži savet, jer je svakako iskusnija.

Sukob Milice Pavlović i Milice Todorović svet portal svet tabloid

Ata images

Pročitajte Šta joj se desilo – Milica Pavlović smršala do neprepoznatljivosti FOTO

– “Nisam je zvala za savete, nisu mi potrebni njeni saveti jer sam ja glumila mnogo pre nje. Kontaktirala sam Goricu Popović samo da je pitam kako se brže uči tekst. Lepo mi je na snimanjima. Marko Janketić je lud kao tri struje jedva uspem da snimim scenu sa njim. On stalno nešto improvizuje. On toliko sjajno radi svoj posao” – rekla je Todorovićeva.

Novu glumicu pohvalio je i producent Gaga Antonojević koji je rekao da Milica ima talenat za glumu, ali je dodao i da će svaka sezona imati svoju pevačicu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images, N. Rosić