Rat Jelene Karleuše
Svet

October 8, 2023 20:45

By

Sama protiv svih: Jelena Karleuša zaratila i sa Milicom Pavlović i to zbog ovog čoveka

Rat Jelene Karleuše sa celom estradom se nastavlja

Jelena Karleuša naljutila se na Milicu Pavlović zbog izvinjenja koje je uputila Saši Popoviću jer je podelila sporan grafikon rejtinga po kom je Jelenin koncert bio gledaniji od Zvezda Granda.

Rat Jelene Karleuše

Instagram

Jelena Karleuša tvrdi da je Milica Pavlović izdala

Iako je Milica maltene, jedina osoba iz sveta estrade sa kojom se Jelena druži ova je, kako saznajemo nije štedela.

“Karleuša je izvinjenje koje je Milica poslala Popoviću shvatila kao izdaju. Znači da više poštuje Sašu od nje zahvaljujući kojoj je ove godine snimila jedini hit, njihovu duetsku pesmu ‘Masallah’. Zapravo tenzija između njih dve je krenula baš kada je Jelena rekla da Milica nema nijedan hit osim njihovog dueta, a izbacila je album pre par meseci. Nije joj se dopadalo ni to što Karleuša ratuje sa celom estradom i pljuje sve kolegenice, ali prihvatila je njen dugački jezik smatrajući je dobrim čovekom. Kada je Popović rekao da je posalo Milici poruku ‘Nemoj da podržavaš nešto što je laž, što je falsifikat i obmana’, misleći na rejting i statistiku gledanosti koju JK deli, Milica se izvinila. ‘Sale, izvini, pa ne znam ja, nemam te društvene mreže. Nisam u toku, nisam znala, ja sam samo ono što su drugi stavljali, šerovala i podržavala i to je to’. A pošto je nastao skandal između Popovića i Karleuše, ovaj potez Jelena je doživela kao izdaju i prelazak na Sašinu stranu, pa je svašta rekla Milici” – tvrdi za Svet dobro obavešten izvor.

Rat Jelene Karleuše

Rajko Ristić

 

Pročitajte: On joj je jedina neuzvraćena ljubav – Jelena Karleuša priznala u koju poznatu ličnost je bila ludo zaljubljena

Podsetimo, Grand produkcija je u zvaničnom saopštenju objavila da je Karleuša obmanula naciju i da je u fotošopu prepravila grafikon gledanosti u svoju korist iako su Zvezde Granda bile neuporedivo gledanije.

Jelena je i posle toga nastavila sama protiv svih, pa je nakon prozivki na račun Aleksandre Prijović i kako kaže ‘njene treš muzike’, oplela i po Tei Tairović s kojom je pre samo par meseci đuskala i pevala na rođendanu Sofije Milošević .

Rat Jelene Karleuše

ATA images

Pročitajte: Ovo joj neće oprostiti – Karleuša otkrila s kim Saša Popović vara Suzanu

Na komentar na Tviteru ‘Dok Prija kida u Areni, Tea kida u Americi, a neko sedi kući, piše tvitove i pljuje po svojim mladim i uspešnim koleginicama… svako uskladu sa svojim mogućnostima’ , JK je besno poručila:

“Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja… Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani.”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images