Aleksandra Prijović estradna zvezda
Svet

October 1, 2023 20:45

By

Nakon Prijine majke, reagovala i Seka Aleksić na Karleušine prozivke

Aleksandra Prijović estradna zvezda oduševila koncertima

Nakon i trećeg održanog koncerta u prepunoj Areni, možemo slobodno reći da je Aleksandra Prijović estradna zvezda koja je iskrenim emocijama, ali i sjajnim gostima iznenađenja uspela da osvoji srca publike.

Aleksandra Prijović estradna zvezda

ATA images

S obzirom da internetom kruže kritike Jelene Karleuše na račun Aleksandre Prijović i kako se njena muzika smatra davnom prošlošću i da je “treš”, oglasila se i Prijina majka koja je kratko za medije dala izjavu:

– Nemam komentar, zaista to ne bih komentarisala, sve se vidi iz priloženog – rekla je Borka, Prijina mama.

Aleksandra Prijović estradna zvezda

ATA images

Pročitajte:  Autfit Aleksandre Prijović koštao bogatstvo: Pevačica uložila u stajling 4.000 evra, evo šta je najskuplje FOTO

Nakon Aleksandrine majke oglasila se i popularna pevačica Seka Aleksić koja nije želela da se upliće u tu temu, ali je kratko rekla da je njen album izašao 2002 godine, ali se njena muzika i danas sluša.

„Nemam pojma. Ono što ja izvodim je narodna muzika. Nije ni zabavno, ni pop, ni folk… Moj album je izašao 2002. godine, ja sam pevač dvehiljaditih i moja muzika se i danas sluša. Nedavno sam nastup počela s nekim starijim pesmama, malo sam promenila repertoar i bila sam šokirana da su ljudi oduševljeni što sam to pevala“, poručila je Seka za Kurir.

Aleksandra Prijović estradna zvezda

ATA images

Podsetimo, Karleuša je pre Aleksandrinih koncerata u Areni izjavila:

“O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, Zvezde Granda su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina” – bila je izričita pop diva.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images