Koncert Jelene Karleuše
Svet

September 18, 2023 17:00

By

Svi detalji spektakla koji sprema Jelena Karleuša: Ova građevina biće zatvorena za vreme koncerta

Koncert Jelene Karleuše danas u Beogradu

Pop diva Jelena Karleuša objavila je dva albuma “Alfa” i “Omega”, a zatim je svoju publiku iznenadila saopštenjem da pravi spektakularni koncert u Beogradu.

Koncert Jelene Karleuše

ATA images

Dugoočekivani koncert Jelene Karleuša biće spektakl za pamćenje, svi jedva čekaju

Pripreme za koncert, koji je inače potpuno besplatan za sve posetioce, već uveliko su u toku, a danas je održana i generalna proba. Kako saznajemo, tokom generalne probe za spektakl bilo je prisutno preko 50 ljudi iz obezbeđenja, a kostimi za ovu priliku stigli su u kamionima. Takođe će i stari železnički most biti zagrađen za vreme spektakla.

Podsetimo, Jelena je juče otkrila ko će joj biti specijalni gosti na koncertu koji je zakazan za ponedeljak u srpskoj prestonici.

Koncert Jelene Karleuše

Ata images

Prvi gost je njena prijateljica i koleginica Milica Pavlović, sa kojom Karleuša ima duetsku pesmu “Mashallah“.

Njih dve su se zajedno snimile za Instagram, kada je Pavlovićeva otkrila da je prethodnih dana vredno vežbala za Jelenin koncert.

– Šta mislite za koga sam ovih dana spremala koreografiju i šta se dešava u ponedeljak 18. septembra – pitala je Milica na snimku, a zatim se pojavila i Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Specijalni događaj, Beograd na vodi, moja draga gošća Milica Pavlović, svi ste pozvani – dodala je pop diva.

Osim Milice Pavlović, gost je i mladi reper Devito, sa kojim je Karleuša takođe snimila duetsku pesmu “Nepogrešivo”, ali to nije sve.

– Idemo! Moja draga gošća je Milica Pavlović, ali to nije sve! Svoje performanse imaće i mega zvezda Devito, sa kojim sam snimila “Nepogrešivo”, ali i kraljice Mimi Mercedez, MC Sajsi i Nemanja Antonić – otkrila je Jelena Karleuša.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: ATA images