Jelena Karleuša
Svet

16 септембра, 2023 15:45

By

On joj je jedina neuzvraćena ljubav: Jelena Karleuša priznala u koju poznatu ličnost je bila ludo zaljubljena

Jelena Karleuša priznala da je imala neuzvraćenu ljubav

Jelena Karleuša je uspešna već skoro pune tri decenije na estradi. Kada je počinjala svoju karijeru bilo je mnogo uspešnih pevača, a u jednog je bila i zaljubljena.

Jelena Karleuša

ATA images

Jednom prilikom pevačica je ispričala anegdotu u kojoj spominje zaljubljenost u Željka Šašića. Rekla je da joj je svaka ljubav bila uzvraćena, sve do njega koji je bio mnogo stariji od nje i naravno klinke ga nisu interesovale.

Jelena Karleuša

I priznaje da je tu doživela pravo ljubavno razočarenje jer je on bio prava faca u to vreme i sve devojke su ludele za njim. Ali tada je i usvojila pouku „Za ljubav se treba boriti“ i izjavila da je nakon toga uradila nešto što je nasmejalo mnoge.

Naime, Jelena je ispričala da je bila u Budvi na jednoj plaži, a Željko je takođe bio tamo sa puno svojih obožavateljki i nije hteo ni da joj se javi. Ona mu je tada prišla i stala ispred njega i rekla mu da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

Jelena Karleuša

Jelena i Željko su kasnije, tokom godina imali odličan kolegijalan odnos, a poznata pevačica bila i veoma dobra prijateljica sa bivšom suprugom Željka Šašića.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images