Sukob Cece i Karleuše
Svet

September 15, 2023 22:00

By

Karleuša polaskana gestom ovog muškarca, za nju je uradio nešto što Tošiću nije palo na pamet VIDEO

Diva Jelena Karleuša polaskana gestom ovog muškarca

U jeku dva nova albuma za kojima je javnost potpuno odlepila, Jelena Karleuša obavestila je javnost da sprema novo iznenađenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Njen veliki solistički koncert i ujedno premijera albuma “Alfa” i “Omega” na programu su 18. septembra, a lokacija je Beograd na vodi. JK je danas objavila i atraktivan spot povodom najave koncerta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Sve pesme već znate, ulaz besplatan za sve i još mnogo iznenađenja. Hvala svima. Ceo Balkan je u znaku Alfe i Omege – najavljuje JK spektakl neviđenih razmera.

– Treba biti realan i bez lažne skromnosti. Da li pamtite period kad se šoubiznis nije vrteo oko Jelene Karleuše? Kada neko traje tri decenije u punoj snazi bez znakova posustajanja, taj zna šta radi. Ovo je moja igra, moja pravila i očigledno moja era u kojoj svi vi živite – kazala je JK u nedavnom intervjuu i otkrila da puca od samopouzdanja.

Diva Jelena Karleuša

Ata images

Koliko su fanovi ludi za njom i njenim novim pesmama dokazuju u nove fotografije sa Jeleninog storija u kom možemo videti mlađanog muškarca koji je istetovirao upravo simbole Alfa i Omega i Jelenino prezime. Po diva bila je polaskana ovim gestom i brže bolje podelila na svoj Instagram da vidi što više ljudi.

Diva Jelena Karleuša

Instagram

Naravno, da se odmah pronela priča kako je ovo novi udvarač, nova ljubav, ali sve je ostalo samo na nevinoj priči. Poštovanje ovog fana prema Jeleni je ogromno a čini se da na ovakav potez nije bio spreman ni sam Tošić.

Karli ludilo ne prestaje a čini se da će u ponedeljka doći do eskalacije…

Diva Jelena Karleuša

Instagram

 

Diva Jelena Karleuša

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images