Svet

November 7, 2022 18:15

By

Šta joj se desilo: Milica Pavlović smršala do neprepoznatljivosti FOTO

Milica Pavlović smršala je znatan broj kilograma

Otkada se pojavila na javnoj sceni, Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih pevačica. Iako je kao klinka, kada se prvi put pojavila na audiciji za Zvezde Granda, bila bucka, Milica je vremenom liniju dovela do savršenstva.

A do odličnog izgleda došla je zahvaljujući svakodnevnom vežbanju, ali i prelasku na vegetarijansku ishranu.

Pročitajte: Milica Pavlović podlegla trendu – Zahvaljujući ovoj dijeti skinula je 10 kilograma kao od šale 

Ata images

– Vodim računa o zdravlju počevši od toga, pa sve do toga što sam pre pet-šest godina probudila to stanje svesti da treba da pomognem sebi, kako zbog prirode svog posla i toga što želim da što duže trajem u njemu, tako i zbog toga što želim da trajem kao ljudsko biće i da što duže budem zdrava i lepa koliko god je to moguće – rekla je.

– Želim da doprinesem svom telu i da se što manje umaram, kao i da ne posećujem bolnice. Zbog toga već duži vremenski period ne konzumiram meso, o čemu nisam želela ranije da govorim da ne bude da sad ja tu nešto pametujem… Da kažu: “Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak, a sad ovo priča – našalila se Pavlovićeva na svoj račun.

Pročitajte: Sve lepote Bunibroda – Pogledajte imanje na kome je odrastala Milica Pavlović

Ata images

I ne može se poreći da pevačica, zahvaljujući pravilima koja je sama sebi uvela, već godinama izgleda fantastično. No, kada se sinoć pojavila na jednom javnom događaju, pevačica je sve iznenadila novim izgledom.

Naime, Milica Pavlović smršala je kao nikad pre, pa su se mnogi zabrinuli i zapitali da li je sa njenim zdravljem sve u redu.

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES