Ognjen Vranješ u središtu skandala 
Svet

September 8, 2022 13:00

By

Ko ovu dramu režira: Nakon što je sredila svoj život nakon velikog skandala, Vranješ ponovo proziva zvezdu

Ognjen Vranješ u središtu skandala 

Poznata starleta Božana Vujinović, kako pišu domaći mediji objavila je skandalozne prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješem i tako dospela u središte medijskog interesovanja. Božana je sve to objavila javno na svom Instagram profilu, a fudbaler je zasigurno tek zbog toga pobesneo. Ona je obećala da će sve prijaviti policiji, a kako će se situacija odvijati ostaje da vidimo.

Pročitajte: Šta će Duško da kaže na sve ovo – Vranješ nije jedini i ovaj sportista je posećivao Karleušu, tvrdi Lukas

– J**** li ti mamu ja raspalu – napisao je Vranješ.

– Pretiš li ti to, šmekerčino? – odgovorila je starleta, a Ognjen je ponovio uvredu, dodavši da je ”d*******a raspala”, nakon čega je Božana rekla da će ga ponovo prijaviti policiji, kao i da su ga ”malo mlatili”, aludirajući na batine koje je nedavno dobio, piše Blic.

Pročitajte: RAT LUKASOVIH ŽENA –  Božana ODGOVORILA Sonji

Lukas i Karleuša

Rajko Ristić

Prelepa Božana preživela je tragediju kada joj je preminuo otac

Mnogi pitali ko je zapravo prezgodna Božana….O prelepoj Vujinovićevoj iz Bosne pre desetak godina brujao je ceo region, nakon što se njen otac Božo Vujinović ubio, preneo je tada “Kurir”. Ipak, ova cica je od ranije dobro poznata javnosti, pre svega zbog romanse sa Acom Lukasom, te spajanjem sa Nejmarom, ali i zbog, kako su mediji pisali, navodnog hapšenja zbog prostitucije u jednom hotelu u Crnoj Gori. Kada je o Lukasu reč, par je bio otvorenoj ljubavi, a u medijima su svojevremeno osvanule i njihove zajedničke fotke. Ipak, romansa sa pevačem nije dugo potrajala. Sa Nejmarom su je spajali zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

Epilog skandala između Božane i Vranješa javnost nestrprljivo čeka a da li će jedno drugom na kraju oprostiti ove reči, ostaje da vidimo…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images