Karleuša i Lukas
ŠOKANTNO

June 18, 2022 00:11

By

Aca počeo da iznosi pikanterije o Karleuši: Lukas otkrio šta je Jelena radila Ognjenu Vranješu

Lukas i Karleuša su ponovo ušli u sukob

Aca Lukas i Jelena Karleuša “zaratili” su preko društvenih mreža. A povod je skoro pa nikakav. Ipak, Karleuša je uputila grube reči Lukasu na šta on nije ostalo dužan. Prepirka je eskalirala do te mere da je Lukas na Hype televiziji najavio emisiju “Istina o Jeci K!”

Lukas i Karleuša: Sukobu se ne nazire kraj

Lukas je u jednom od svojih odgovora spomenuo i reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a za portal “Avaza” je objasnio zašto.

– Samo zbog Ognjena Vranješa. To je bila aluzija na Ognjena Vranješa. Zarad humora, ništa više, ništa loše. Ja je branim od raznih njenih s*anja koje je pravila u životu, a ona kada joj treba neki publicitet, skoči na mene.

Lukas i Karleuša

Rajko Ristić

– Sada je htela da bude portparol Milice Pavlović, koju uopšte nisam dirao, nego sam samo prokomentirao pesmu koju je Ana Nikolić otpevala odlično. Čak nisam ni čuo verziju Milice Pavlović i onda je ona kao skočila na mene. To je cela priča – rekao je Lukas.

Pročitajte: Karleuša isprozivala Lukasa, on opleo po njoj, a nije poštedeo ni Duška – Otkrio joj s kim se viđa Tošić?

Naglasio je da je stvarno dosta te da je Karleuša preterala.

– A ja sam napisao to što sam napisao, sa mnom je teško kačiti se, sada će da dobije specijalnu emisiju na našoj televiziji Hype u kojoj ću da otkrijem sve što je radila. Pa i sa Ognjenom Vranješom. Ja sam lično zvao Vranješa da ga zamolim, čak sam se i posvađao s dečkom koji je sto posto u pravu, a sada ću da otkrijem zašto je bio u pravu i šta je ona napravila u njegovoj kući u Briselu i koga mu je poslala tamo, kakve mu je mafijaše slala kući i slično. Pa dosta je bilo – poručio je Lukas.

Lukas i Karleuša

Rajko Ristić

Pročitajte: Sudbina ukrstila puteve Karleuše i Vranješa – Samo ih je ovo spasilo novog skandala

Dodao je da je spasio najmanje 20 puta.

– Kada je Vranješu slala gole slike ja sam stao na njenu stranu, jedini sam je branio. I sada ona ponovo na mene. E sada ću, gospođo, ja da ti pokažem koliko je sati. Tako ću da joj se us***m u život da neće znati gde je levo. Dobit će šta je zaslužila. I da se Ognjenu, na kraju krajeva, izvinim što sam ga napao telefonom – istakao je Lukas.

Lukas i Karleuša

Rajko Ristić

Kazao je i da, ako hoće da ga vređaju, da mu ne govore “narkomančino”.

– Svaki put ću da kažem: “Hvala na komplimentu, hajte nešto drugo.” To me ne vređa. A ne znaju šta drugo da mi napišu jer znaju da sam u svemu najbolji – poručio je Lukas.

IZVOR: Avaz

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES