Svet

June 13, 2021 10:00

By

ZARATILI Rodići i Ražnatovići! U sve UMEŠAN i Mirko Šijan!

Na iznenađenje mnogih, na proslavi koju je nedavno organizovala Anastasija Ražnatović nije bilo Mirka Šijana i njene drugarice Bojane Rodić.

Pukla tikva između Anastasije i Bojane!

Naime, Veljko i Mirko drugovi su od malena iako Ceci u jednom periodu nije bilo po volji to druženje zbog Šijanovih problema sa zakonom, pa je pokušavala da skloni sina. Međutim, kada su se Mirko i Veljko upoznali sa sestrama Rodić, opet su počeli da se viđaju, a sada su se preko njih i orodili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Veljko i Mirko nedavno su imali neki nesporazum. Bili su pozvani na rođendan, ali nisu se pojavili. Bojana čak nije ni podelila Anastasijine dve nove pesme na Instagramu, iako je na toj društvenoj mreži baš aktivna. Zapravo, pre nego što joj je Bogdana postala snajka, Anastasija se družila sa Bojanom, bile su baš dobre drugarice, ali su se u poslednje vreme udaljile. Bojanu je povredilo što ona nije došla na nekoliko proslava koje su u poslednje vreme pravili, nije bila na rođendanu njene najstarije setre Nataše, na slavi 6. maja, pa se ona složila sa Mirkom da ne
treba da idu – kaže izvor za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Mirkova majka Goca Božinovska nije htela da se meša, a Bojana i Mirko nisu se javljali na telefon.

Ne želim ništa da komentarišem, to su njihove stvari. Ne znam ja ni gde oni idu, ni zašto negde nisu bili – rekla je Goca za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ