Život Goce Božinovske svet portal
Svet

February 25, 2024 19:30

By

Porodica zanemela od sramote, Goca Božinovska se zaljubila: Spakovala kofere i otišla sa njim

Život Goce Božinovske godinama privlači pažnju javnosti

Goca Božinovska se na vrhuncu svoje karijere zaljubila kao nikad u životu. Naime, 1989. godine upoznala je Zorana Šijana sa kojim je dobila dvoje dece, Zoranu i Mirka, a iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu koja je krenula njenim stopama.

Udaja Goce Božinovske

Ata images

Život Goce Božinovske sa Šijanom bio je turbulentan

Njena i Šijanova ljubav vredna je scenarija za film. Iako je važio za žestokog momka sa pevačicom je bio potpuna suprotnost. Jednom prilikom ispričala je kako je upoznala Zorana i kako se dogodila udaja nakon samo dva dana:

“Bila sam na moru sa ćerkom Jelenom, Zlatom Petrović i njenim sinom Mikijem. Otišli smo na ručak u Herceg Novi i tamo sam srela Zorana. Odmah smo kliknuli. Šijan i ja smo se dogovorili da uveče odemo na piće i tako je sve počelo. To je bila ljubav na prvi pogled. Posle dva dana smo rešili da ceo život provedemo zajedno. Spakovala sam kofere i počela da živim sa njim”, izjavila je pevačica i dodala:

“Kad sam upoznala Zorana, nisam znala ko je on, a nije ni Zlata. Nikad pre toga nisam čula za njega. Ni on nije znao da sam ja pevačica, jer tada nisam bila mnogo popularna. Na početku naše veze, Zlata nikako nije bila za to da budem s njim, jer se sve između nas prebrzo desilo. Plašila se da će izgubiti drugaricu i da više nećemo provoditi vreme zajedno, jer smo bile nerazdvojne. Vremenom su se ona i Šijan zavoleli kao da su najrođeniji.”

Život Goce Božinovske svet portal

Instagram

Život Goce Božinovske i Šijana bio je turbulentan, ali pun ljubavi sve dok nisu odlučili da stave tačku na brak. Kada je Goca saznala da ju je prevario sa najboljom drugaricom Goranom u koju je imala najviše poverenja. Ostali su u odličnim odnosima zbog dece, pa kako i sama pevačica isticala bolje su funkcionisali nakon razvoda nego poslednjih godina zajedničkog života:

Pročitajte Ja dalje idem uzdignute glave: Haris više neće da štiti Melinu, rekao ko je kriv za razvod i zašto

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Bojan Vuković