Prijateljica Goce Božinovskesvet portal svet
Svet

February 2, 2024 15:23

By

Goca Božinovska je volela kao rod rođeni, a ona poželela da je istera iz kuće: Pevačica otkrila sve detalje

Prijateljica Goce Božinovske postala joj je suparnica

Iako sada živi mirnim životom, pevačica Goca Božinovska iza sebe ima veoma težak period. A, najteže joj je svakako bilo vreme kada je izgubila muža, kik-boksera Zorana Šijana. Međutim, pevačica je i pre njegove smrti doživela veliku bol, a za to se pobrinula prijateljica Goce Božinovske koja joj je zavela muža.

Prijateljica Goce Božinovskesvet portal svet

Foto: Instagram

Naime, Goca i Zoran su se upoznali 1989. godine u Herceg Novom, kada je i počela njihova ljubav koja se rasplamsala već na prvi pogled. A, Šijan ju je zaprosio već nakon drugog izlaska. U braku su dobili ćerku Zoranu i sina Mirka. Međutim, 1996. godine suprug je napustio pevačicu, zbog njene komšinice i prijateljice Gorane s kojom je dobio sina.

Pročitajte Komšije nisu štedele Mirka Šijana a o Goci Božinovskoj su tek rekle svašta 

– Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je Goca medijima svojevremeno.

Prijateljica Goce Božinovske

Instagram printscreen

Tri godine nakon toga, tačnije 27. novembra 1999. godine Zoran Šijan je ubijen na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića u centru Beograda. Dok je sedeo u svom automobilu i čekao zeleno svetlo na semaforu na njega je pucano iz drugog automobila. Taj hitac je bio smrtonosan, a njegovo ubistvo nije razjašnjeno do danas. Posle Šijanove smrt Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Međutim, Mirko Šijan, Gocin svekar, odlučio je da njoj i deci da kuću, a Gorani i njenom sinu stan na Bežanijskoj kosi.

AUTOR: SVET

IZVOR: ESPRESO

FOTO: ATA IMAGES, FACEBOOK