Sestre Rodić svet portal svet
Svet

May 24, 2024 10:30

By

Radnici sa pijace otkrili kako se nekada skromne sestre Rodić ponašaju posle udaje za poznate momke

Sestre Rodić prodavale su na pijaci i bile skromne devojke

Bogdana Ražnatović i Bojana Šijan nekada su bile potpuno anonimne devojke iz Titela, ali su posle udaje za sinove pevačica Cece Ražnatović i Goce Božinovske i one postale deo javnog sveta.

Sestre Rodić su oduvek važile za lepotice, ali i za veoma vredne i skromne devojke.

Sestre Rodić svet portal svet

M.M./ATAImages

Sestre Bogdana, Bojana i Nataša su od malena pomagale roditeljima i učestvovale u poslu kojim se Danijela i Bogdan godinama bave, a svi oni koji su ih poznavali o njima su imali samo reči hvale.

Ipak, udajom za Veljka Ražnatovića i Mirka Šijana, očekivalo se da će se sestre Rodić potpuno promeniti. A, da li su se promenile otkrivaju radnici zaposleni na njihovim pijačnim tezgama u Beogradu.

Sestre Rodić svet portal svet

Instagram

– Bogdana je nedavno na svet donela trećeg sina Isaiju, a njena majka Danijela je tom prilikom počastila sve kolege i radnike koje se nalaze na pijaci u Mirijevu. Najčešće dolaze vikendom, dok preko radnih dana u nedelji rade njihovi radnici – kaže gospođa Anka koja radi na tezgi porodice Rodić u Mirijevu.

Pročitajte Najmlađa sestra Rodić nasledila talenat za biznis – Mnogo zarađuje i prodaje burgere od 24k zlata 

– Ni jedna od sestara se nikada nije stidela svoje porodice i posla kojim se bave, jer je to na prvom mestu častan posao. Bojana, Nataša i Bogdana su se uvek isticale lepotom kada su dolazile ovde i pre nego što su postale poznate – govorila je gospođa Anka koja tvrdi da Bogdanu i Bojanu udaja za poznate momke nije uopšte promenila.

Isto pričaju i ostali radnici porodice Rodić, kao i ostali ljudi koji rade na pijaci, a poznaju lepe Rodićke.

Sestre Rodić svet portal svet

Instagram

Reči hvale za Bogdanu i Bojanu imaju i njihove svekrve Ceca i Goca, ali Božinovska u šali ističe da je njena snajka bolja od Cecine.

– Sve sestre Rodić su divne, ali moja Bojana je najbolja, moram biti pristrasna. Iz divne su porodice, Ceca i ja smo baš imale sreće, mada ni naši sinovi nisu za bacanje, vaspitani, lepi, dobri momci. Bojana je vrhunska domaćica. Nemam reči, koliko je vaspitana, vredna sposobna, ma dosta me podseća na mene kada sam bila mlada. Ona je čigrica kao i ja, zato mi se sviđa. Nasmejana ulazi na vrata i odmah me grli, ljubi – izjavila je Goca ranije.

AUTOR: SVET

IZVOR: ESPRESO

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM