Promocija Tanje Savić svet novine svet portal
Svet

June 11, 2024 09:00

By

Ponovo u njegovom zagrljaju, sinovi presrećni što ih vide zajedno: Tanja se pomirila s bivšim FOTO

Promocija Tanje Savić okupila porodicu

Muzička zvezda Tanja Savić predstavila je novi album. Promocija Tanje Savić okupila je mnoge kolege, dok su joj deca i partner Muki najveća podrška. Savićeva je za ovu priliku odabrala dugu, crnu haljinu u kojoj je zablistala, a sve to je uklopila sa dijamantskom ogrlicom sa crvenim srcem.

Promocija Tanje Savić – Sa partnerom i decom pod ruku 

Tanja nije skidala osmeh sa lica, dok su je u stopu pratili njen izabranik i sinovi Đorđe i Maksim. Oni su ispozirali svi zajedno, a dečko Savićeve zagrlio je njenog naslednika.

Pročitajte Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest – Čestitke stižu sa svih strana

Tanja je, podsetimo, jednom prilikom priznala da je plakala u sestrinom zagrljaju zbog teških životnih udaraca a ona joj je i ovog puta, pored sinova i Mukija bila najveća podrška.

Promocija Tanje Savić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada. Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo – rekla je Tanja Savić tom prilikom.

Promocija Tanje Savić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Promocija Tanje Savić prošla je, naravno u znaku njenih pesama pa se na sinoćnem druženju latila mikrofona, pa je zapevala prisutnima. Atmosferu je odmah dovela do usijanja, a nije krila odlično raspoloženje.

Promocija Tanje Savić – Okupila najmilije 

– Šta da kažem nego da mi je zaista puno srce. Moram priznati da sam se uželela privatnih partija, nema ih puno jer ja radim za svoju publiku. Ne mogu da kažem da sam zadovoljna što se tiče albuma na Jutjubu, ide sporo, ali valjda je to tako jer nema golotinje. Sve što je kvalitetno treba mu vremena, ovo nisu instant pesme. Dosta smo tugovali, sada dolazi samo lepo i srećno vreme – kazala je Savićeva iskreno na promociji, te najavila koncert u beogradskoj Areni za 9. novembar.

Promocija Tanje Savić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Prvo je zakazana Arena, a posle sve ostalo. Jako bih volela da se to desi – rekla je Savićeva, a na pitanje kako je moguće da zvezda poput nje još uvek nema neku vilu, odgovorila je sledeće:

– Imaću i vilu, daće Bog – rekla je Savićeva i prisetila se svojih početaka:

Pročitajte Tanja Savić se zbog 11 godina mlađeg dečka potpunu transformisala – Sad izgleda kao devojčica (foto)

Saša Popović i Žika Jakšić su naslutili da ću postati zvezda. Roditelji su večeras ostali kod kuće, rekli su da im je mnogo kasno – izjavila je Savićeva.

Promocija Tanje Savić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pristigla je i torta sa brojem 20, koliko godina je Savićeva na sceni, pa je pevačica oduvala svećice.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images