Dečko Tanje Savić svet portal svet
Svet

September 12, 2023 14:15

By

Sinovi Tanje Savić jasno rekli šta misle o njenom novom dečku: Ova fotografija to potvrđuje

Sinovi Tanje Savić prihvatili njenog novog dečka

Tanja Savić je nedavno objavila fotografiju sa novim dečkom, Muhamedom Mukijem Bašićem, a odmah potom pojavile su se informacije da njihova ljubav neće potrajati. Kao razlozi navodilo se to što su različite vere, što je on jedanaest godina mlađi od pevačice… No, izgleda da ipak nije sve onako kako se u početku činilo.

Sinovi Tanje Savić

Instagram

Bez obzira na to što Tanjina porodica nije želela da razgovara sa medijima o novom zetu, čini se da su ga ipak prihvatili. Naime, Tanja je protekle noći imala koncert u svom rodnom Smederevu, kome su prisustvovali neki članovi njene familije, sestra, sinovi…  Ali i njen novi izabranik.

-Još jedan uspešan koncert u mom Smederevu. Ljubav se osećala u vazduhu. Volim vas. Hvala na svemu – napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj su njeni sinovi, sestra ali i Muki.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Sinovi Tanje Savić su očigledno veoma lepo prihvatli njenog novog izabranika. No, pevačica nije sredila sve kada je ljubavni život u pitanju, jer se još uvek nije razvela od bivšeg supruga Dušana. A, kada vidi ovu fotografiju nije isključeno da će joj pnovo praviti probleme oko razvoda.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM