Pevačica Tanja Savić
Svet

May 19, 2023 19:30

By

Loše vesti stižu iz Australije: Bivši muž Tanje Savić kuje plan kako da joj ponovo zagorča život

Pevačica Tanja Savić ponovo u problemima

Tanja Savić taman što pomisli da se rešila nevolja sa bivšim mužem, iz Australije stignu loše vesti. Naime, jedna Tanjina koleginica priča da ima pouzdanu informaciju kako se njen bivši muž Dušan Jovančević ženi i da ima novi plan kako da zagorča život bivšoj ženi.

Pročitajte Sreća sinova je na prvom mestu – Tanja Savić spakovala kofere, pa sa Maksimom i Đorđem napustila Srbiju (foto)

Pevačica Tanja Savić

Foto: Ata images

– Meni je ta pevačica lično pričala da je Dušan našao neku novu devojku koja je poreklom iz Srbije i tamo radi kao medicinska sestra. Oni se navodno jako vole, lepo im je zajedno i planiraju brak i decu. Ona lepo zarađuje, a on se snalazi. Uglavnom, ona ima ideju da se protiv Tanje pokrene tužba i traži novčana odšteta. Navodno, ona će pribaviti neku medicinsku dokumentaciju kojom bi pritisnuli Tanju da im isplati novac kako se ne bi vukla po sudu.

Pročitajte Njenim mukama nema kraja – Tanja Savić ozbiljno bolesna, lekari joj zabranili da peva

Pevačica Tanja Savić

Rajko Ristić

– Ona je navodno izračunala da bi Tanja dala te pare pošto su u Australiji jako skupi troškovi suđenja, a o advokatima i da ne pričamo. Da li ona zaista ima nešto protiv Tanje ili izmišlja ili je čak spremna da nešto falsifikuje, ja ne znam. Dušanu  nikad nije dosta para, a realno jako je besan na Tanju jer vidi da mu je zauvek izmakla i da ne može više ni da utiče na nju, a još manje da se finansijski okoristi što je godinama radio. Tanja je sudski dobila starateljstvo nad decom, pa ne može više da je ucenjuje i muze preko njih.

Pročitajte Vreme je za bebe – Tanja Savić sa osmehom otkrila da li je treće dete dečak ili devojčica

Pevačica Tanja Savić

Foto: Rajko Ristić

– Ta njegova buduća žena, ne samo da ima jako loše namere prema Tanji, nego iz pohlepe i želje da dođe do para ne birajući način, i Dušanu može da napravi velike probleme. Ali, nije dete pa nek razmišlja. Uostalom, kada je tako dobru i naivnu dušu kakva je Tanjina zloupotrebio, pošteno je da mu se vrati na isti način – kaže izvor Sveta i dodaje da će ako se nešto u Australiji pokrene, koleginica sigurno upozoriti Tanju, a do tada neće da je uznemirava, jer se i tamo mnogo tračari piše novi SVET!

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić