Takmičarka Zvezda Granda
Svet

May 9, 2023 09:13

By

Pevačica Zvezda Granda doživela fizičko nasilje od supruga: I pored svega ona pokušava da pronađe opravdanje za njega

Takmičarka Zvezda Granda razvela se zbog nasilja

Teodora Toković, koja je bila takmičarka Zvezda Granda, danas je srećno udata žena. Međutim, iza nje je veoma težak period i prvi brak u kome je doživela nasilje od supruga.

Pročitajte Nataša Aksentijević prijavila nasilje u porodici, ali policija reagovala kad je bilo prekasno

Takmičarka Zvezda Granda

Instagram

– Sada sam sa nekom drugom osobom sa kojom planiram dalji život. Mene su upoznali sa tim prezimenom, ali moje ime je dovoljno jako i specifično da je dovoljno samo ime da stoji– objasnila je pevačica nedavno za medije.

Teodora je priznala da je nasilje bilo uzrok za razvod:

Pročitajte Ćerka Đorđa Balaševića prijavila supruga za nasilje u porodici – Olja pozvala policiju kada je čula šta je učinio njen zet 

Takmičarka Zvezda Granda

Instagram

-To je malo teža tema. Gomilalo se sve, ali bila je situacija gde je krenulo fizičko nasilje. Ne želim da dobijem reklamu na taj način, niti da pljujem oca svog deteta, čoveka sa kojim sam živela i koga sam volela, to je bio trenutak slabosti i kada se to desilo nekoliko puta odlučila sam da presečem – rekla je pevačica.

Pročitajte Jovana nije jedina, i druga Balaševićeva ćerka doživela nasilje – Stiskao mi je ruku, vređao me, gurao na zid

Takmičarka Zvezda Granda

Instagram

– Koliko god da si ljut i nervozan i besan nije opravdanje. Ja opet kažem, za svađu je potrebno dvoje verovatno ni ja njemu nisam odgovarala – izjavila je nekadašnja takmičarka Zvezda Granda.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: PIXABAY, INSTAGRAM