Star

25 Marta, 2022 19:00

Nataša Aksentijević prijavila nasilje u porodici, ali policija reagovala kad je bilo prekasno!

Gosti trećeg segmenta Pulsa Srbije kod voditelja Ivana Gajića bili su imitator, voditelj i multimedijalna ličnosto Goran Stojičević Karamela i glumica i voditeljka Nataša Aksentijević.

Nataša Aksentijević prijavila nasilje u porodici!

Nataša Aksentijević se osvrnula i na ubistvo koje se desilo, a čiji su akteri bili učesnici emisije koje je ona vodila. Nataša je istakla i to da je nasilje i situaciju koju je primetila prijavila policiji i nadležnim službama.

Nataša DNK

Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju DNK. Posle jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad i oni na to nisu odreagovali i posle određenog vremena se dogodilo ubistvo – ispričala je Nataša Aksentijević.

Nataša je ispričala da je osećala da je ona kriva i da je možda mogla da to spreči.

Imala sam veliki problem, mislila sam da sam ja krivac. U stvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da sprečim.

Takođe, imala je razgovore sa psihologom, jer joj je ova suituacija jako teško pala.

Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da sprečite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spreče, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu „znamo, znamo, on je nasilnik“ – ispričala je Nataša Aksentijević u Pulsu Srbije.

Nataša Aksentijević

Podsetimo, ubistvo o kojem je Nataša govorila dogodilo se 2. aprila 2015. godine, kada je Ž.K. pretukao suprugu S.K, u kući u kojoj su stanovali. Nesrećna žena, kako su tada pisali mediji, se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj krvi.

PROČITAJTE: Jelena Karleuša se danas nije pojavila na sudu, da svedoči protiv Duška, ali mu je poslala sramotnu poruku!

IZVOR: KURIR

FOTO: TV KURIR PRINTSCREEN