Dijeta Nataše Aksentijević
Svet

17 августа, 2023 08:00

By

Želela sam da se uverim u to kako je biti dobra riba… Natašina borba još uvek nije izgubljena ali postoji faktor rizika FOTO

Dijeta Nataše Aksentijević od nje je napravila drugu ženu

Voditeljka Nataša Aksentijević potpuno se transformisala i smršala je preko 20 kilograma, a svoje telo sada ponosno pokazuje na mrežama.

Pročitajte Srce Nataše Aksentijević nije izdržalo – Svi se mole za voditeljku

Dijeta Nataše Aksentijević

Ona je nedavno otkrila da više nije na strogom režimu ishrane, a priznala je šta sada jede.

– Trenutno nisam na dijeti, ja sam mršavila u okviru jednog projekta, ali nadam se da ću nastaviti. Ja želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi – rekla je nedavno voditeljka i dodala:

Pročitajte Nataša Aksentijević oduševila Hrvate – Glumica zasenila sve srpske pevače

Dijeta Nataše Aksentijević

instagram/printscreen

– Zbog zdravlja je jako važno da se čovek bavi svojim telom. Trenutno jedem šest torti dnevno, osam baklava i dvadeset četiri ćevapa sa dosta luka, a dijeta je otišla na zimski odmor – izjavila je Nataša Aksentijević u februaru za „Nova“.

Pročitajte Nataša Aksentijević – Priznala sam mužu da sam se zaljubila u drugog

Podsetimo, Nataša je smršala preko 20 kilograma.

– U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju – našalila se ona.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram