goran stojcevic karamela
Svet

19 Aprila, 2021 16:00

Karamela: „Nada pomislila da sam joj NAMESTIO pljačku”!

Goran Stojićević Karamela je imao veoma čudno iskustvo sa svojom kumom Nadom Topčagić, koja je u jednom trenutku pomislila da joj je Karamela namestio pljačku. Splet okolnosti, potpuno slučajnih, toliko je uplašio Nadu da je ona uspaničena pomislila da je Karamela pljačka, što je njega baš naljutilo.

Pare u kesi!

Ovu anotologijsku angedotu Karamela je ispričao u intervjuu datom SVETU, i detaljno ispričao šta se dogodilo te noći u njegovom stanu. Karamela je ispričao da se to dogodilo tokom NATO bombardovanja, i da je Nada bila kod njega u stanu. Tada je nestalo struje, a Karamela je bio u WC-u. Nada se toliko uplašila da je izletela na terasu i počela da kuka.

Nestalo je struje u celom gradu i Nada je izašla na terasu i vikala, ljudi pomozite… Nada je stvarno mislila da sam joj ja nameswtio pljačku! Ja kažem Nado u celom gradu nema struje, u celoj Srbiji nema struje. ne, kaže ti si meni to namestio. A ona žena izašala iz kuće sa kesom punom para… dobro, sa nešto para. To je ponela sa sobom. ja sam bio u WC-u, Nada je lupala na vrata… – rekao je za SVET Karamela.

Nisam ja znao da Nada nosi pare. Rekao samo joj, Nado otkud sam ja znao, kad mi nisi rekla da nosiš pare kod mene, mislim to je van svake pameti! Ja sam se na Nadu strašno naljutio, nisam sa njom razgovarao  pa sigurno, godinu dve! – objasnio je tada Karamela za SVET.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/GAJA