pomen marina tucakovic
Svet

29 Oktobra, 2021 14:05

Pevači već ZABORAVILI Marinu! Niko sa estrade nije DOŠAO na pomen Marine Tucaković!

Prošlo je 40 dana od smrti najpopularnijeg tekstopisca na ovim prostorima, Marine Tucaković, a najbliža pordica i saradnicu su održali pomen na groblju na Novom beogradu gde je marina sahranjena.

Održan pomen Marine Tucaković!

Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona se u poslednjim danima zarazila i korona virusom, što ju je koštalo života. Na pomenu koji je održan danas na groblju su se pojavili, Marinin muž, Aleksandar Futa Radulović, Marinin sin, Milan Laća Radulović, i Marinini saradnici i prijatelji: Goran Stojićević Karamela, Žika i Jelena iz grupe „Zana“.

pomen marina tucakovic

Na grob Marine Tucaković ostavljene su sitnice koje je hitmejkerka obožavala: kafu, čokoladu, vodu, a neko je ostavio i novine, a sve to su primetili novinari pre početka pomena.

Podsetimo, Marinin sin Laća Radulović, obećao je da će nakon 40 dana od majčine smrti progovoriti o životu i saradnjama svoje majke.

pomen marina tucakovic

Danas je bila sahrana i ja sam narednih 40 dana u žalosti i neću davati nikakve izjave. Tek kad prođe žalost, progovoriću – istakao je Laća na dan sahrane.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: DRAGAN GAJIĆ