Roditelji Tanje Savić
Svet

August 28, 2023 12:00

By

Roditelji Tanje Savić očajni zbog njene udaje: Ovo su razlozi zbog kojih ne prihvataju zeta

Roditelji Tanje Savić ne odobravaju njenu vezu sa Mukijem

Pevačica Tanja Savić je, po pisanju brojnih medija, zaprošena, a njen verenik je pilot iz Amerike, Muhamed Muki Bešić. Pevačica je nedavno na svom Instagram profilu objavila njihove zajedničke fotografije, no, nije želela da otkriva da li je došlo do veridbe.

Roditelji Tanje Savić

Instagram

– Tanji je sad laknulo što je svima otkrila da uživa u ljubavi s Mukijem. Ona još nije htela da otkriva da su se verili, ali šta je, tu je. Objavila je njihove prve zajedničke fotke, ali zaboravila je da sakrije ruku s dijamantskim prstenom.  Ipak, Tanja je svesna da joj po povratku iz Egipta sledi jedan baš mučan period, a to je razvod od Dušana. Iako je zahtev podnela još 2020. godine i to je trebalo da se reši još odavno, i dalje sve stoji u mestu. Dušan je taj koji sve koči i hoće maksimalno da joj oteža. Ne verujem da će se to baš tako lako rešiti, a koliko će trajati, to niko ne zna. Jedno je sigurno: čim se bude zvanično razvela, udaće se za Muhameda – priča izvor blizak pevačici za Kurir i nastavlja:

Roditelji Tanje Savić

Instagram

Muki insistira na tome da se nakon venčanja odsele za SAD. Njemu je tamo baza, godinama živi i radi u Americi i tamo je svoj na svome. On ne želi da s Tanjom ima brak na daljinu. Objasnio joj je i da bi tamo njeni sinovi mogli da nastave školovanje i da bi to bilo najbolje za sve. Tanji se ta ideja sviđa, ali svesna je da bi to značilo i kraj njene karijere. To joj se već jednom desilo kad se preselila u Australiju. Jedva je uspela da se koliko-toliko vrati na scenu u poslednjih nekoliko godina, ali ovo bi je ukanalilo. Ni sama ne zna šta da radi, još uvek vaga – dodaje izvor.

Roditelji Tanje Savić

Instagram

Roditelji Tanje Savić pored njenog razvoda imaju i druge brige, a to je njen novi izabranik.

Živana i Siniša su van sebe zbog svega. Ljudi su očajni. Ne sviđa im se što je Muki toliko mlađi od Tanje i što je muslimanske veroispovesti, to svi znaju. Kad su još čuli za veridbu, nije im bilo dobro. Tanja jedino ima podršku sestre i brata. I Mukijevi roditelji ne podržavaju tu vezu. Njima smeta što je ona faktički raspuštenica i što ima dvoje dece. Oni su ozbiljni ljudi, van tih estradnih priča. Tanju i Mukija sve to opterećuje, ali sigurni su u svoju ljubav i neće dozvoliti da im ništa poremeti planove o zajedničkoj budućnosti – zaključuje izvor.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM